Про компанію

Використання системи Trimble® для будівництва доріг і земельних маніпуляцій

Використання системи Trimble® для будівництва доріг і земельних маніпуляцій

GPS, лазерні і звукові автоматичні системи для дорожньо-будівельного обладнання дають можливість автоматизації функціональності машин, підвищення швидкості і точності робіт.

Нинішні запити дорожнього будівництва припускають оперативне і точне виконання робіт підрядниками. Це має на увазі відсутність простоїв і переробок, а обсяг застосовуваних матеріалів - мінімальний для реалізації проекту.

Цеппелін Україна пропонує систему Trimble®, яка є ефективною і конкурентоспроможною. Неважливо, займаєтеся ви спорудою нової дороги або працюєте над ремонтування старої, система Trimble® забезпечить вам створення якісної конструкції, зниження витрат матеріалів і істотне поліпшення продуктивності. Чим частіше ви застосовуєте рішення Trimble®, тим ефективнішими для вас будуть дорожні роботи.

Trimble® включає в себе повний спектр дорожнього будівництва, починаючи з проектування і закінчуючи його завершенням; від ескізу до останнього проходу котка. Користуючись версією програмного забезпечення і спеціальною технологією 3D, вам можуть бути доступні оптимальні геометричні параметри для укладання або з самого початку або з вже існуючих шарів.

Ідеальні дороги беруть свій початок з належної підготовки основи і покриття ґрунту ще до того, як дорожній коток приступить до своєї роботи. Для зведення нових доріг в програмному забезпеченні передбачена ефективна тривимірна модель. Завдяки автоматизації управління вдається досягти виконання робіт з чіткою відповідністю з проектом і рівномірним ущільненням поверхні.

Позбавляйтеся від нерівностей і вад за допомогою GCS900 Trimble® 3D. Система PCS400 Trimble® 2D дає можливість легко вирішити задачу укладання асфальту з постійною товщиною шару. Система PCS900 Trimble® 3D забезпечує укладання зі змінною товщиною шару і ухилом, базуючись на цифровому тривимірному проекті.

Спорудження дорожнього полотна останнім завершує асфальтоукладальник. Ціна усунення похибок може бути дуже висока. При установці Trimble® CCS900 на ковзанках ви істотно зменшите вірогідність переробки робіт.

Система CCS900 виключає більший відсоток виконання робіт з укладання асфальту і забезпечує характеристики, тісно наближені до проектних. За допомогою неї вдається оптимізувати функціонування катка, економію пального і збільшити в рази рівень продуктивності робіт.

У будівництві доріг особливо важлива надійність, оскільки ви в будь-якому випадку втратите гроші. Неважливо, ви вибираєте доступні за вартістю або прості в експлуатації інструменти, техніка Trimble® створена таким чином, щоб витримати високі показники температури, бруду, ударів і коливань, іншими словами, - все, що є стандартом для дорожньо-будівельного обладнання. Якісна техніка мінімізує простої. А велика сервісна мережа гарантує оперативну і надійну підтримку.

Користуючись технологією Trimble® ви автоматично стаєте на найвищий рівень конкурентоспроможності, приходьте до бажаної продуктивності, і ставайте більш рентабельними.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин