Про компанію

Високоточні дорожно-будівельні роботи з обладнанням Trimble

Високоточні дорожно-будівельні роботи з обладнанням Trimble

Системи GPS, лазерні та ультразвукові технології спрощують робочий процес, роблячи його повністю автоматизованим, а також підвищують швидкість і точність робіт.

Нинішні запити до дорожнього будівництва такі, що необхідно робити роботу максимально оперативно і точно, скрупульозно контролюючи собівартість. Це говорить про відсутність позапланових простоїв і переробок. Обсяг застосовуваних матеріалів - мінімальний для реалізації проєкту.

Trimble від Цеппелін Україна створені під актуальні умови конкуренції. Не важливо, займаєтеся Ви будівництвом нових доріг чи реконструкцією старих, Trimble дозволить Вам створити надійну конструкцію, зменшити витрату матеріалів і поліпшити ефективність. Чим більше технологічних рішень Ви використовуєте для дорожнього будівництва, тим більш продуктивними будуть для вас дорожні маніпуляції.

Система Trimble використовується для повного циклу зведення доріг, починаючи з розробки і закінчуючи будівництвом. Від ескізу до останнього проходу котка. Застосовуючи версію ПЗ від Trimble і 3D технологію, Вам надається можливість вибору необхідних геометричних критеріїв для укладення спочатку або від уже існуючих шарів асфальту.

Якісні дороги починаються з правильних підготовчих робіт. Для зведення нового дорожнього покриття в ПЗ Trimble передбачена надійна тривимірна модель. Технологія автоматизованого управління Trimble дозволить домогтися виконання робіт точно відповідно до проєкту та ущільненням покриття.

З метою заміни існуючого полотна застосовується GCS900. Trimble 3D дозволяє усунути дефекти покриття.

По закінченню фрезерування, яке виконується за допомогою технології 3D, використання PCS 400 Trimble 2D дає можливість з легкістю вирішити задачу по трамбуванню асфальтного покриття з регулярною товщиною шару. Додатково до системи PCS 400 Trimble 2D, що виробляє якісну трамбовку асфальтного покриття з фіксованою товщиною та ухилом. Технологія Trimble 3D дозволяє забезпечити трамбовку зі змінною товщиною шару і ухилом, ґрунтуючись на цифровому тривимірному проєкті.

image
image

Коток є останньою машиною, що завершує створення дорожнього покриття і ціна на виправлення допущених помилок може бути вкрай висока. При установці системи управління Trimble CCS900 на коток Ви можете істотно зменшити ймовірність переробки робіт. Завдяки системі можна виключити більшу частину передбачуваних маніпуляцій з ущільнення асфальтного покриття і можна добитися характеристик, найбільш наближених до проєктних. За допомогою неї вдається оптимізувати рух техніки, заощадити пальне і збільшити продуктивність виконуваних робіт.

У питанні зведення доріг вкрай важлива надійність, так як Ви втрачаєте фінанси при кожному простої. Незалежно від того, вибираєте Ви оптимальні за вартістю і прості в застосуванні інструменти, чи високопродуктивні, техніка Trimble побудована таким чином, щоб можна було витримувати високі значення температур, вібраційні навантаження, пил і бруд. Це все норма для дорожньо-будівельного обладнання. Якісна техніка виключає простої, а величезна сервісна мережа Цеппелін Україна гарантує оперативну і надійну підтримку.

Користуючись рішенням Trimble від Цеппелін Україна при зведенні автомагістралей і великогабаритних об'єктів ви переходите на новий рівень конкурентоспроможності. Вам вдається досягти нової якості продуктивності, яке дає можливість Вам вигравати тендери і вдосконалюватися від одного проєкту до іншого.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин