Про компанію

Як автогрейдер SEM 919 забезпечує точне виконання робіт?

Приблизно ¼ всіх продажів SEM складають грейдери. Продуктова категорія машин складається з 3-х моделей, наймолодша SEM 919 важить 17700 кг.

sem919_02 (1) (1).jpg

Грейдер, що забезпечує максимально точне виконання робіт

Для досягнення точності виконання робіт і регулярного зчеплення відвалу з ґрунтом, було прийнято рішення про необхідність перерозподілу ваги. 30% маси машини припадають на передню вісь, 70% - центр заднього візка. Кабіна знаходиться на фронтальній напіврамі. Таке рішення забезпечує положення оператора в одній площині з робочою конструкцією. Фахівці приділили увагу також і кінематиці підвіски: тепер показник кута поперечного гойдання передньої осі становить 32 градуси, а заднього візка 30.

Виробник дає гарантію на точність функціонування системи нівелювання протягом всього експлуатаційного періоду. Для цього на грейдері були встановлені зносні вставки на всіх деталях, які внаслідок серйозних навантажень з часом починають «люфтити». Якщо так сталося, фахівець може або змінити або підтягти пластикову вставку.

Простота управління

Гідравліка є запатентованим рішенням Caterpillar. Гарантована висока чуйність органів управління і можливість роботи з будь-якою системою нівелювання.

Машина відрізняється 7-позиційної кулісою, якої немає у інших моделей. Регулювання здійснюється з кабіни оператора, можна також змінювати позицію черевиків з'єднання відвалу.

sem919_10.jpg

Власна інновація замість мостів

Модель оснащена власною розробкою. Проблеми в обслуговуванні змусили відмовитися від звичних мостів. В результаті розробка фахівців дозволяє міняти масло після закінчення 20 000 мотогодин.

Максимальний комфорт роботи оператора

Загальний дизайн конструкції ідентичний з моделлю Caterpillar 140 H. Всі важелі управління знаходяться в зручному доступі, фіксується сидіння водія, кабіна оснащена кондиціонером.

Розпушувач може мати 3 або 5 зубців за бажанням клієнта, також за запитом можна встановити кирковщик на 9-ть зубців, що обслуговує дороги в холодну пору року: під своєю масою відвал повторює поверхню дорожнього покриття, і переміщаючись з великою швидкістю, ліквідує всі затвердіння снігу і льоду.

SEM919a-2.jpg


Завантажуйте каталог техніки з цінами: https://sem-ua.com/lp/b-sem/
Порівняння автогрейдерів: https://sem-ua.com/lp/compare-graders/
Детальніше про моделі автогрейдерів SEM: https://sem-ua.com/products/avtogreydery/
до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин