Про компанію

Запорука успіху автогрейдерів SEM

За останні роки автогрейдери SEM зайняли міцні позиції на європейському ринку та значно потіснили своїх конкурентів. За відгуками власників цієї техніки, машини значно відрізняються своєю універсальністю в експлуатації, точністю і чуйністю робочих органів.

2-800x400.jpg

У чому особливість такого успіху грейдерів SEM?

Перш за все, нагадаємо, що на грейдерах SEM впроваджені перевірені часом технології CAT. Збалансована гідросистема забезпечує точне управління і високу швидкодію за рахунок застосування не шестерного насоса, а аксіально-поршневого насоса змінної продуктивності. Ще однією унікальною особливістю гідравліки SEM є блок пропорційно-пріоритетної компенсації тиску (PPPC). Аналогічний використовується на машинах CAT і зовсім відсутній у інших китайських виробників. Використання такого насоса і розподільника забезпечує високу плавність, точність і рівномірну швидкість переміщення робочих інструментів у всіх напрямках, незалежно від обертів двигуна і кількості одночасно задіяних гідроциліндрів.

Цільнокований поворотний круг здатний витримувати надмірні навантаження. Використання замінних вставок, що зношуються, забезпечує надійне безлюфтове кріплення робочого обладнання і значно продовжує термін його служби.

sem922_awd_03.jpg

Потужна тягова рама коробчатого перетину дозволяє застосовувати машини навіть в екстремальних умовах. Верхня і нижня пластини передньої рами цільні від шарніра зчленування до передньої балки. Зважаючи на відсутність зварних швів на цих найважливіших поверхнях практично виключена можливість утворення тріщин.

Куліса переміщення поворотного круга з сімома отворами збільшує діапазон роботи середнім відвалом. Зміна положення куліси проводиться оператором з кабіни без сторонньої допомоги. Комфортна кабіна розміщена на передній рамі, покращує оглядовість і зручність управління робочим обладнанням, зменшує рівень шуму та вібрації.

sem922_awd_04.jpg

Система повного приводу складається з аксіально-поршневого насоса Sauer Danfoss, гідромотора Poclain Hydraulics на передніх ступицях, синхронізація роботи яких здійснюється комп'ютером.

Для експлуатації в зимових умовах на грейдери встановлюються акумулятори збільшеної місткості, електропідігрів і балон з ефіром, керований з кабіни для легкого пуску двигуна.

Завантажуйте порівняння автогрейдерів різних виробників: https://sem-ua.com/lp/compare-graders/

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин