Про компанію

6 способів скоротити витрати на обслуговування техніки

Використання даних, що генеруються обладнанням, економить ваші гроші завдяки допомозі в підтримці найкращого стану обладнання і в запобіганні незапланованих простоїв. Нижче показані шість способів, за допомогою яких отримані дані можуть допомогти в управлінні обладнанням і зниженні витрат.

1. Профілактичне технічне обслуговування

Використовуйте переваги електронних попереджень для регламентації і виконання всіх рекомендованих робіт з технічного обслуговування і ремонту.

2. Аналіз робочих рідин S•O•S

Регулярно відбирайте проби масла, холодоагенту і гідравлічних рідин, зверніться до фахівців компанії «Цеппелін Україна» для проведення аналізу на знос, потім швидко прийміть заходи на підставі результатів і рекомендацій фахівця з моніторингу стану (CMС).

3. Технічні інспекції

Регулярно виконуйте перевірки на наявність диму, витоків, погіршення експлуатаційних показників і т.п. Надсилайте електронні звіти про перевірку фахівцям «Цеппелін Україна» для використання в програмі моніторингу стану.


4. Своєчасний ремонт до появи несправностей

Використовуйте дані обладнання та електронні попередження для раннього виявлення проблеми. Швидко складайте графік ремонту для запобігання поломок і зниження витрат на ремонт.

5. Навчання оператора

Практичні правила експлуатації значно впливають на експлуатаційні показники і знос компонентів. Дистанційно контролюйте повсякденну роботу оператора для визначення можливостей навчання та заохочення за хорошу роботу.

6. Ведення обліку

Автоматичний збір даних історії машини, терміну служби компонентів і операційних витрат. Такий запис допомагає визначати високі витрати або проблемні зони, відстежувати технологічний процес і підвищувати вартість машини при перепродажі.

Фахівці компанії «Цеппелін Україна» пропонують високоякісне професійне сервісне гарантійне та післягарантійне обслуговування, оперативну діагностику несправностей і їх усунення. Телефонуйте: 0 800 300 350.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин