Про компанію

Автогрейдер SEM 919. Молодший в лінійці автогрейдерів

Автогрейдери - другий за обсягами поставок сегмент для SEM, на їх частку припадає близько 25% всіх продажів. SEM 919 вагою 17 700 кг - молодша модель в «сім'ї» грейдерів SEM.

Точність робіт

Щоб домогтися точності виконуваних робіт і постійного зчеплення відвалу з поверхнею, було вирішено зробити "розваження". 30% ваги машини припадає на передню вісь, 70% - на центр заднього візка. Кабіна розташована на передній напіврамі, що дозволяє оператору бути в одній площині з робочим органом (стандарт для техніки світового класу).


Легкість керування

Гідравліка - запатентоване рішення Caterpillar, повна назва - система пріоритетної пропорційної компенсації тиску. Забезпечена висока чутливість органів управління, а крім цього - сумісність з будь-якою системою нівелювання.

Замість мостів Meritor - власна розробка

Нові машини SEM 919 комплектуються мостами власної розробки компанії. Відмовитися від загальноприйнятого серед китайський виробників рішення SEM змусили труднощі з обслуговуванням таких мостів і недостатні допустимі навантаження. "На Meritor на одній стороні знаходиться 6 тавотниць, і їх всі потрібно обслужити. Плюс, потрібно міняти масло, яке знаходиться в картері моста, кожні 1 000 мотогодин. Наш міст не має тавотниць взагалі, а масло міняється через 2 000 мотогодин", - розповів представник компанії SEM.


Все для оператора

Загальний дизайн машини повторює дизайн старої моделі Caterpillar - 140H. Всі важелі управління знаходяться під рукою, сидіння оператора - регульоване, встановлений кондиціонер.


Розпушувач пропонується на вибір з 3 або 5 основними зубами, але можна поставити і 9-ти зубовий кірковщик для обслуговування доріг. Також особливістю техніки SEM є функція плаваючого відвалу, яка особливо стане в нагоді при обслуговуванні доріг взимку: відвал під власною вагою повторює профіль дороги, і, рухаючись на великій швидкості, машина здатна зрізати всі спресовані нашарування снігу і льоду.


Компанія Цеппелін Україна пропонує автогрейдери SEM 919 і повнопривідну модель SEM 922 AWD. З будь-яких питань щодо підбору або придбання техніки SEM звертайтесь за телефоном: 0 800 300 350.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин