Про компанію

Автогрейдери SEM - точні, прості в управлінні, універсальні

Гідросистема

Усі блоки гідросистеми автогрейдера відмінно збалансовані, що забезпечує точність управління. Швидке реагування можливе завдяки використанню аксіально-поршневого насоса зі змінною продуктивністю. До унікальних особливостей гідравліки даної моделі можна віднести наявність РРРС. Це блок пропорційно-пріоритетної компенсації тиску. Застосування даного типу насоса разом з розподільником забезпечує високу плавність, точність і рівномірну швидкість переміщень робочих інструментів у всіх напрямках. Це відбувається незалежно від кількості обертів двигуна і кількості задіяних гідроциліндрів.

sem919_02.jpg

Поворотний круг

Поворотний круг - цільнокований і може витримувати неймовірні навантаження. Домогтися надійного безлюфтового кріплення робочих знарядь і продовження терміну їх служби вийшло за рахунок використання змінних вставок.

sem922_awd_03.jpg

Потужна рама

Тягова рама з коробчатим перетином, що відрізняється високою міцністю, дозволяє експлуатувати техніку у дуже складних умовах. Верхні і нижні пластини на передній рамі - цільні від шарнірного зчленування і до фронтальної балки, а оскільки шви відсутні, утворення тріщин виключається. Куліса пересувань поворотного круга на сім отворів збільшує діапазон робіт середнім відвалом. Зміна положення куліси може здійснюватися водієм самостійно безпосередньо з кабіни.

sem922_awd_04.jpg

Використання машини у зимовий період

Щоб грейдери можна було експлуатувати взимку, на них встановлюють акумулятори з високою ємністю, системи електропідігріву і балони з ефіром для легкого запуску двигуна.

Гідропривід вентилятора охолодження силового агрегату дає можливість плавного безступінчатого регулювання частоти обертань від найменшого значення - «Зима» до найбільшого «Літо».

sem922_awd_06.jpg


Завантажуйте каталог техніки з цінами: https://sem-ua.com/lp/b-sem/
Порівняння автогрейдерів: https://sem-ua.com/lp/compare-graders/
до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин