Про компанію

Автоматизація дорожньо-будівельних робіт за допомогою системи Trimble

Автоматизація дорожньо-будівельних робіт за допомогою системи Trimble

GPS, лазерні і звукові автоматичні системи для дорожньо-будівельного і землерийного устаткування забезпечують автоматизацію роботи машин, а також сприяють підвищенню швидкості та точності робіт.

Сучасні вимоги, що пред'являються до дорожнього будівництва припускають оперативне виконання робіт з високою ефективністю та ретельним контролем собівартості. Це попереджує позапланові простої та переробки, а число застосовуваних матеріалів знижене до мінімально необхідного для реалізації проекту.

Цеппелін Україна пропонує рішення Trimble для дорожнього будівництва. Неважливо, займаєтеся ви спорудженням нової дороги або працюєте над реставрацією старої, за допомогою Trimble вам вдасться створити ефективний пристрій, заощадити на ресурсах і в рази поліпшити продуктивність. Чим частіше ви вдаєтеся до використання Trimble, тим більш продуктивними для вас будуть дорожні роботи.

Заміна існуючого покриття або зведення нової дороги

Цеппелін Україна пропонує Trimble для повного циклу дорожнього будівництва від розробок до реалізації проєкту, від початкового ескізу до останнього проходу котка. Версія ПЗ Trimble® Business Center Heavy Construction Edition, а також 3D технологія дозволять підібрати оптимальні геометричні параметри для трамбування асфальту.

Якість дороги починається з хороших підготовчих робіт основи і земляного покриття ще до того моменту, як асфальтоукладальник приступить до своєї роботи. Для зведення нових доріг в ПЗ формується тривимірний варіант. Передові рішення дозволяють досягти на автогрейдері або котку точного виконання робіт згідно з проєктом та однорідним ущільненням поверхні.

image
image

Щоб замінити існуюче покриття, рекомендуємо використовувати систему GCS900 Trimble 3D, щоб усунути нерівності. Після того, як було завершено фрезерування, система PCS400 Trimble 2D дозволить легко вирішити задачу укладання асфальту з регулярною товщиною шару. В доповнення до даної системи, PCS900 Trimble 3D забезпечить укладання зі змінною товщиною шару та ухилом, базуючись на цифровому тривимірному проєкті траси.

Коток – це остання машина, яка завершує процес зведення дорожнього полотна, тому усунення допущених помилок може обійтися дуже дорого. При установці системи Trimble CCS900 на коток, вам вдасться зменшити ймовірність помилок. CCS900 виключає великий відсоток передбачуваних маніпуляцій з ущільнення асфальту та дозволяє отримати чудові характеристик. Вона забезпечує оптимізацію переміщення котка та дозволяє економити пальне.

У дорожньо-будівельній сфері надійність має пріоритетне значення, тому простої техніки означають фінансові втрати. Trimble розрахована на те, щоб витримати високі навантаження: вібраційні коливання, пил, удари та інше. Якісна техніка виключає простої, а величезна мережа Цеппелін Україна гарантує оперативний і якісний сервіс.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин