Про компанію

Автоматизовані системи управління дорожнім обладнанням від Trimble

Ключовими критеріями успішності будівельної сфери сьогодні виступають швидкість, якість і результат. Всі дії повинні здійснюватися набагато швидше і максимально точно, ніж будь-коли в минулому. Новітнє покоління систем контролю та експлуатації будівельного обладнання Trimble відкриває новий погляд на будівництво, починаючи з розробки проекту і закінчуючи його завершенням.

З 2005 року Trimble пропонує найбільш повну лінійку контролюючих систем, - лінійку GCS. Всі системи відрізняються високим рівнем надійності та зручності, можуть бути вдосконалені й виготовлені згідно з усіма необхідним стандартам виконання будівельних робіт.


Trimble GCS - лінійка систем для будівельного обладнання з можливістю модернізації

Почати можна зі встановлення на бульдозер системи GCS300, а в подальшому вдосконалити її до рівня 3D.

Система працює із застосуванням промислового стандарту Controller Area Network, а також «plug-and-play» - автоматичне виявлення підключених застосувань. З ростом запитів до системи, CAN дає можливість легко додати допоміжні датчики і модернізувати програмне забезпечення. Покращена центральна частина інтегрується з датчиками і системою керування гідравлічними циліндрами відвалу машини. Також можливо перевстановити систему з одного будівельного обладнання на інше.

Trimble GCS - це багатофункціональність і практичність.

Trimble GCS 900

Сфера використання:

  • Зведення майданчиків під спорудження житлового та комерційного типу
  • Будівництво складних проектів: естакад, розв'язок і ін.
  • Дорожньо-будівельні роботи

Ключовим фактором функціонування системи GCS 900 стало використання проекту побудови об'єкта в цифровому варіанті. Цифрова варіація може бути підготовлена ​​майже в будь-якому з відомих програмних продуктів для розробки, наприклад, CREDO або AutoDesk.


У базову комплектацію системи входять:

  • системи позиціонування положення робочого органу
  • панелі керування
  • програмне забезпечення SiteVisionOffice

Відомості про стан машини транслюються від системи позиціонування на панель керування, де визначається точне положення робочого елемента. Ці дані порівнюються з раніше завантаженими даними проекту. В автоматичному режимі регулюється позиція робочого елемента із застосуванням електричних гідроклапанів. При роботі в ручному режимі, наприклад, на стартових стадіях створення покриття або на екскаваторах оператор орієнтується на відомості на панелі та світлові сигнали.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин