Про компанію

Багатофункціональність бульдозерів SEM

Багатофункціональність бульдозерів SEM

Фермер з Америки, штат Канзас, Джеймс Каммінс і конструктор Дж. Ерл Маклеод є творцями першого бульдозера (1923 рік). Ними була описана особиста розробка в заявці на отримання патенту: «Техніка для трактора, яка застосовується для оброблення полів». Великі, потужні, що функціонують на гусеничному ходу, який забезпечує їм прохідність по пересіченій місцевості і слабкому мулистому ґрунті, дані машини за рахунок своїх унікальних характеристик широко експлуатуються не тільки в сільськогосподарській сфері, але також і з метою зведення доріг, будівель і споруд, в гірничодобувній і лісозаготівельної сферах і на багатьох інших земляних роботах, де існує потреба в якісній і стійкій техніці.

Багатий функціонал бульдозерів призводить до економії ресурсів на робочій силі, переміщенні і застосуванні техніки. На початкових етапах будівництва бульдозери беруть участь у розчищенні і вирівнюванні території, прибиранні. Після цього бульдозери здійснюють ґрунтові роботи і початкове планування профілю зони, вирівнюють щебінь і матеріали для наповнення, а також, виконують остаточне планування. Бульдозер може бути використаний для штабелювання сипучих продуктів, вугілля й колод, утилізації сміття, деревних трісок тощо.

Зносостійкість і надійність – основні характеристики бульдозера

З метою забезпечення чистоти масел в агрегатах машин бульдозери оснащують високоефективними фільтрами і суперпотужними системами охолодження. Це дозволяє продовжити експлуатаційний періоди складових елементів машини.

Оператор працює в кабіні близько 12 години в день, і виробники бульдозерів намагаються забезпечити йому зручні і максимально комфортні робочі умови.

Інженери SEM створили і впровадили в механізм своїх машин цілий ряд передових рішень, що забезпечують більшу плавність і дозволяють здійснювати остаточне планування ділянок набагато оперативніше.

image
image
Допоміжна техніка для бульдозерів

Машини можуть доповнюватися відвалами специфічних конфігурацій і механізмами у фронтальній частині, розпушувачами, лебідками та іншим. Такий достаток техніки дозволяє власникам вибирати найоптимальніші комплектації техніки для здійснення будь-яких завдань.

Одним з найпопулярніших пристосувань є розпушувач, за допомогою якого машини розробляють тверде покриття, чим значно спрощують робочий процес. Таке обладнання може застосовуватися для передпосівної обробки ґрунту. Спочатку земля рясно заливається водою, після чого її розпушують для рівномірного перемішування з водою.

Бульдозерні відвали

Ефективність бульдозера прямо залежить від типу відвалу, який на ньому встановлений. Ємність є однією з найбільш значущих характеристик, яку необхідно брати до уваги. Вона визначається такими параметрами, як висота і ширина відвалу.

Більшість моделей можуть рухатися в напрямку вгору й вниз. При мінімальній висоті відвалу машина може використовуватися для ландшафтних операцій або для вирівнювання дорожнього покриття. Така машина може складувати продукт виключно в невисокі штабелі. Відвали з великою висотою підйому забезпечують створення більш високих штабелів з більш крутими схилами. Крім того, оператор може піднімати відвал на оптимальну висоту щоб не чіпляти продукт при переміщенні в зворотному напрямку.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин