Про компанію

Благодійна організація Caterpillar жертвує понад 1 млн USD Україні

Благодійна організація Caterpillar жертвує понад 1 млн USD Україні

Caterpillar Foundation, благодійна організація Caterpillar Inc. (NYSE: CAT), жертвує понад 1 мільйон доларів США на підтримку як нагальних так і довгострокових потреб гуманітарної кризи в Україні.

Це пожертвування буде направлено в такі організації: Американський Червоний Хрест для підтримки глобальної мережі Червоного Хреста у відповідь на гуманітарну кризу в Україні у зв’язку із війною, також Проект «Надія» та Центр філантропії. Пожертвування допоможуть отримати наступну допомогу: вода, їжа, одяг, гігієнічні набори, ковдри, паливо для опалення, медичні товари також буде організована підтримка із житлом в Україні та сусідніх країнах.

Щоб збільшити пожертви, Caterpillar Foundation також збирає внески від співробітників Caterpillar та дилерів, та направляє їх до глобальної мережі Червоного Хреста.

Для отримання додаткової інформації про Фонд Надія та Центр філантропії відвідайте www.ProjectHOPE.organd та www.disasterphilanthropy.org  відповідно.

 

Про Фонд Caterpillar

Заснована в 1952 році, благодійна організація Caterpillar, Caterpillar Foundation, внесла майже 850 мільйонів доларів. Щоб дізнатися більше про глобальний вплив Caterpillar Foundation, відвідайте caterpillar.com/foundation.

 

Про проект НАДІЯ

Project HOPE – це глобальна організація охорони здоров’я та гуманітарної допомоги, що діє в більш ніж 25 країнах. Заснована в 1958 році, працює пліч-о-пліч з системами охорони здоров’я, щоб покращити здоров’я.  Організація працює в епіцентрі найбільших проблем сучасного здоров’я, включаючи інфекційні та хронічні захворювання; катастрофи та кризи; здоров'я матері, новонароджених та дітей; психічне здоров'я медичних працівників.

Для отримання додаткової інформації відвідайте www.ProjectHOPE.organd

 

Про Центр філантропії катастроф

Місія Центру філантропії при катастрофах полягає в тому, щоб використовувати силу філантропії для мобілізації повного спектру ресурсів, які зміцнюють здатність громад протистояти катастрофам і справедливо відновлюватися, коли вони трапляються. Центр керує внутрішніми та міжнародними фондами для ліквідації наслідків стихійних лих від імені корпорацій, фондів та окремих осіб шляхом цільового, цілісного та локалізованого надання грантів. Для отримання додаткової інформації відвідайте: disasterphilanthropy.org

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин