Про компанію

Бульдозер SEM 816D в ТОП-50 спецтехніки Китаю

Бульдозер SEM 816D в ТОП-50 спецтехніки Китаю

У 2019 року в Китаї на міжнародній виставці будівельного обладнання відбулась церемонія нагородження провідних виробників ринку індустріального машинобудування. Дана подія привернула увагу професіоналів у своїй сфері. У рейтинг ТОП 50 машин 2019 потрапив бульдозер SEM816D, за відмінну надійність і ефективність.

Виставка International Construction Machinery Exhibition показує успіхи, які були досягнуті в сфері будівельного обладнання Китаю, прогрес в сфері промисловості і задає напрямок для розвитку продуктів і обладнання в машинобудуванні на внутрішньому і міжнародному ринках.

SEM 816 D являє собою універсальну машину, що використовується для здійснення широкого переліку землерийних робіт. Працюючий на потужному двигуні і гідростатичному приводі з безступінчатим регулюванням швидкості, бульдозер показує високий рівень ефективності та маневреності.

Лояльна цінова політика, якою славиться китайське обладнання, поєднується з відмінними експлуатаційними показниками і безперебійним функціонуванням машини в найбільш складних умовах експлуатації. За рахунок впровадженої системи контролю якості і використання комплектуючих знаменитих виробників бульдозери SEM показують тривалий ресурс роботи і не вимагають колосальних вкладень на використання і обслуговування.

Випущена на початку 2018 року, дана лінійка бульдозерів завоювала популярність в самих різних промислових сферах, що обумовлено простотою експлуатації, надійністю і високим рівнем ефективності. Модель SEM816D зайняла друге місце в домашньому рейтингу китайських виробників за бездоганні показники: високий рівень продуктивності в найскладніших умовах експлуатації, тривалий робочий ресурс і лояльну цінову політику на використання і обслуговування.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин