Про компанію

Дані техніки, які допомагають поліпшити виконання операцій

Важке обладнання є основою вашого будівельного бізнесу. Використання відомостей машини для управління парком допоможе належному виконанню операцій і підвищенню конкурентоспроможності вашого бізнесу.


1. Виявлення зайвого часу холостого ходу

Використовуйте дані обладнання для порівняння часу холостого ходу і робочого часу, потім виконайте переміщення обладнання між місцями виконання робіт для підвищення ступеня зайнятості.

2. Визначте правильний склад парку

Визначення часу холостого ходу допоможе виявити можливість використання меншої кількості машин для виконання роботи. Це також допоможе визначити необхідність додавання машин для усунення вразливих місць.

3. Отримайте повну картину

Зберіть всі дані парку в одному місці. Отримання повної картини допоможе визначити дублюючі зусилля і неефективну практику виконання технічного обслуговування.

4. Плануйте обслуговування для запобігання неприємних сюрпризів

Використовуйте електронну систему для планування простоїв при проведенні ремонту та технічного обслуговування з урахуванням виробничого графіка. Не чекайте непередбаченої поломки машини і зупинки на робочому місці.

5. Навчайте операторів для підвищення їх обізнаності

Оператори повинні звертати увагу на попереджувальні сигнали обладнання в кабіні. Швидкі дії оператора допоможуть запобігти потраплянню машини в ремонт, зберігши її в робочому стані.

Для отримання додаткової інформації зверніться до фахівців Цеппелін Україна за телефоном безкоштовної лінії 0 800 300 350.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин