Про компанію

Де та як використовуються повнопривідні автогрейдери SEM 922 AWD

Де та як використовуються повнопривідні автогрейдери SEM 922 AWD

Повнопривідні автогрейдери фактично незамінні в будівельній сфері при зведенні доріг та очищення їх від снігу. Ця функціональна та практична робоча машина дозволяє з максимальною оперативністю та точністю вирівнювати й очищати ґрунт від снігу, що випав, прибирати сміття, виконувати профілювання земляного та дорожнього полотна, створювати півметрові насипи й схили, переміщати та вирівнювати сніг, ґрунт або сипучі будівельні матеріали тощо. Вирізання кюветів, профілювання поверхні полотна, формування виїмок і бічних укосів і забезпечення необхідних поперечних або поздовжніх ухилів – все це можна зробити за допомогою автогрейдера.

Моделі марки SEM дозволять також в максимально стислі терміни провести великий обсяг земляних робіт в складних дорожніх умовах, де необхідна висока тяга і різна спецтехніка. Наприклад, капітальний ремонт або будівництво гравійних і польових доріг; спорудження корита під дорожнім полотном в ґрунтовому полотні; зведення ґрунтового насипу та киркування (розпушування дороги або ґрунту); землевпорядкування та вирівнювання засипаного ґрунту.

Головним робочим органом автогрейдерів виступає відвал, встановлений на кронштейнах поворотного крута тягової рами, яка за допомогою кульового шарніра кріпиться до передньої частини основної рами двигуна.. При роботі його можна опускати та піднімати на бажаний рівень висоти, а також обертати в вертикальній чи горизонтальній площині.

У задній частині основної рами знаходяться двигун і кабіна машини. Основна рама шарнірно підтримується на передній осі та задніх балансирах за допомогою пневматичних коліс. Завдяки такій ходовій частині автогрейдер має високі планувальні властивості, так як відвал розташований посередині його колісної бази.

Автогрейдери дозволяють успішно зводити ґрунт необхідної висоти та щільності, укладати дорожню базу чи тротуар, виконувати різні планувальні та оздоблювальні роботи, а також ремонтувати прохідні і будівельні ділянки будь-якої складності. Автогрейдери зазвичай використовуються для земляних та класифікаційних робіт при будівництві доріг на ґрунтах I, II, III, IV категорій. Крім очищення площі від рослинності, каміння та інших об'єктів, які всіляко заважають проведенню будівельних маніпуляцій, в останні роки в зв'язку з техногенними катастрофами гостро стоїть проблема видалення забруднених шарів ґрунту, в тому числі тих, що зазнали радіоактивного забруднення та зарослих рослинністю. Це вимагає створення спеціального пристрою, здатного знімати верхній шар ущільненого ґрунту, подрібнення та занурення отриманої маси ґрунту чи деревини в спецтехніку для доставки до місця подальшого прибирання або поховання.

Автогрейдери – землерийна та вирівнююча техніка, широко застосовувана в складі машинних комплексів для земляних робіт. Потужні й габаритні автогрейдери часто використовуються в якості землерийних машин при зведенні доріг з формуванням насипів висотою до 1,5 м від бічних резервів.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин