Про компанію

Детальний огляд фронтального навантажувача SEM 655D

Детальний огляд фронтального навантажувача SEM 655D

Колісний навантажувач SEM 655D був сконструйований для складних експлуатаційних умов. Особливості машини вагою 16500 кг розраховані на підйом і транспортування продукції масою до 5 тонн. У створенні використано математичне моделювання. За допомогою точного розрахунку експлуатаційних навантажень вдається виготовляти надійне обладнання.

Надійні конструктивні рішення, потужна ходова, універсальна система гідравліки, високопродуктивний великогабаритний ківш і зручна кабіна з ергономічним регулюванням – все це властивості, які уособлюють головні переваги даної моделі.

Сфери використання спеціалізованого обладнання
  • Модель 655D застосовуються з метою транспортування сипучих продуктів, а також підйому на висоту. Для операцій зі штучними виробами застосовуються спеціальні навісні системи.
  • Така техніка незамінна при зведенні і реконструкції теплотрас. Навантажувач використовують для підняття родючого шару, вирівнюванні поверхні та підсипанні продукту.
  • У гірських і кар'єрних маніпуляціях навантажувач застосовують для буксирування важкого обладнання, розчищення майданчиків від породи, спорудження свердловин гідробуром тощо.
  • На території виробничих підприємств і в цехах моделі з ковшем фронтального типу забезпечують подачу ресурсів, перевезення вантажів на склади, прибирання будівельного сміття.
  • SEM 655D експлуатується на сінокосах, застосовується для збору врожаю і сортування продукту. Використовуються спеціальні ковші, захвати і т.д.
  • Доставка, штабелювання і перевезення вантажів – досить складні маніпуляції. Застосування цієї моделі з набором навісних систем значно полегшує організацію роботи складу.
  • З використанням колісної спецтехніки в міському середовищі здійснюються роботи по догляду за зеленими рослинами, благоустрою будинкових об'єктів, прибирання снігу.
image
image
Двигун

Від якості силового агрегату безпосередньо залежить продуктивність робочої техніки. SEM виготовляє фронтальні навантажувачі з потужними і надійними двигунами Weichai.

Модель SEM 655D оснащена мотором з динамічним охолодженням WD10G210E, який повністю відповідає екологічним стандартам. Низькими обертами двигун здатний розвинути потужність 220 к.с., а обертовий момент досягає 975 Нм на швидкості коливання 1200-1400 об/с.

Коробка передач

Навантажувач обладнано трансмісією власного виробництва. Коробка передач TR200 оснащується одноступінчастим трьохелементним гідравлічним трансформатором. Динамічні властивості поліпшуються коробкою передач з перемиканням під навантаженням. Навантажувач може функціонувати в найскладніших експлуатаційних умовах.

SEM 655D може переміщатися вперед і назад в 4-х режимах. Коробка передач і гідротрансформаторний прилад – це окремі елементи. Технічне рішення від SEM дозволяє мінімізувати загальну вібрацію і спростити обслуговування трансмісії.

Ківш

Навантажувач оснащений традиційним робочим органом об'ємом три кубічних метра. Також можна встановити ківш 2.7 - 4.5 кубічних метра при навантаженні в 5000 кг. Максимальне виривне зусилля – 177 кН. Час перекидання – 1,09 с. Повернення стріли з ковшем до початкової позиції – 3,4 с.

Надпотужна система гідравліки і комплектуючі елементи високої якості забезпечують повний робочий цикл, що складає не більше 9,63 с. Регулювання ковшем фронтального типу за допомогою джойстика не вимагає великих зусиль і наявності додаткових знань від досвідчених операторів. Всі маніпуляції здійснюються максимально оперативно і точно.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин