Про компанію

Допоміжне обладнання - дієвий метод підвищення функціональності

Купуючи китайське спецобладнання, кожна людина прагне застосувати всі можливості машини по-максимуму і досягти її окупності в найкоротші терміни. Це стає можливим при виконанні більш широкого переліку завдань, але в такій ситуації машина повинна мати відмінні функціональні можливості. Самим розумним рішенням для підвищення функціоналу обладнання без великих фінансових вкладень виступає придбання допоміжної техніки різного призначення і установка її на машину.

Додатковим обладнанням китайської торгової марки «Цепелін Україна» виступають:

  • Вугільні ковші SEM, що характеризуються ідеальною сумісністю з фронтальними навантажувачами SEM 63x, 65x, 66x, які застосовуються для продуктивної роботи з легкими сипучими матеріалами на високій щільності: вугілля, керамзит та інше.


  • Ковші для скельних порід. При виникненні потреби застосування навантажувача фронтального типу в складних експлуатаційних умовах, обумовлених підвищеною твердістю матеріалу, найоптимальнішим рішенням буде придбання скельного ковша, який характеризується підвищеною щільністю і тривалим експлуатаційним терміном.

  • Палетні вила. Являють собою спеціальне обладнання навісного типу, яке використовується в цілях встановлення на навантажувачі при здійсненні вантажно-розвантажувальних робіт і переміщенні на короткі дистанції вантажів, розміщених на піддонах. У власника навантажувача SEM буде ідеальний інструмент для роботи на складах, портах, будмайданчиках, великих торгових площах та інших місцях, де потрібна машина для роботи з вантажами на палетах. Сумісні з фронтальним навантажувачем SEM будь-якої моделі, а також і з міні-навантажувачами в якості установки за допомогою пристрою швидкої зміни техніки.

  • Вила для сіна. Вила для сіна - це захоплення щелепного виду, розроблені спеціально з метою виконання вантажно-розвантажувальних дій, переміщення сіна та інших матеріалів. Відповідно до моделі навантажувача, представлені вила для сіна, призначені для переміщення вантажів по 3-5 м. куб. Вила відрізняються ідеальною сумісністю з фронтальними навантажувачами SEM категорії 65x і 63x і міні-навантажувачем 616.

  • Трубозахвати. Це допоміжне навісне обладнання, яке призначене для роботи з металевими трубами. «Цепелін-Україна» пропонує моделі даних пристроїв, сумісні з технікою SEM категорій 65x і 63x.


  • Бревнозахвати. Це навісні пристрої, які функціонують за допомогою гідросистеми навантажувача. Пристосування виступає невід'ємним атрибутом при навантаженні лісу і може давати хороші результати при роботі з іншими типами вантажів циліндричної конфігурації. Пристрій сумісний з усіма моделями SEM за винятком міні-навантажувача SEM 616.

  • Стріли подовженою конструкції. Подовжена стріла характеризується сумісністю з фронтальними навантажувачами SEM всіх видів за винятком міні версії, і підвищує функціонал машини, грамотно використовуючи її при роботах, що вимагають значних показників висоти навантаження.

  • Техніка для машин з пристроєм оперативного знімання. За допомогою даної техніки оператор може самостійно і в стислі терміни змінити встановлену на машину навісну техніку. Швидке зняття є ефективним метод підвищення продуктивності спецобладнання в разі необхідності застосування різних навісних пристроїв і потреби їх частої заміни.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин