Про компанію

Допоміжне обладнання - надійний спосіб забезпечення функціональності

Цеппелін Україна пропонує різноманітне навісне обладнання для навантажувачів. Це ковші для важких умов роботи, багатофункціональні палетні вила, захвати солом'яних тюків, труб, система оперативної зміни обладнання.

При покупці китайської техніки кожен замовник бажає максимально використати всі її можливості та досягти окупності в стислі терміни. Це можливо шляхом задіяння навісного обладнання, яке забезпечить виконання широкого переліку завдань за умови, що машина буде відрізнятися широким функціоналом. Найбільш розумним рішенням для спеціалізованої техніки без залучення великих інвестицій є придбання допоміжного обладнання різного призначення для монтажу на машину. Така тактика дає можливість значного розширення області продуктивного застосування спеціалізованого обладнання, і, відповідно, підвищення рентабельності виконуваних дій. Величезний асортимент навісної техніки дозволяє обрати найоптимальнішу комплектацію, виходячи з області застосування, умов і призначення.

38153200_w640_h640_lesopogruzchik-sem-639b (1).jpg

Продукція SEM і її переваги

Навісне обладнання від бренду SEM характеризується високою якістю виробництва та зносостійкістю застосовуваних матеріалів, що дозволяє істотно підвищити міцність робочих деталей і збільшити їх експлуатаційний термін. Як і вся техніка SEM, дане обладнання має прийнятну ціну, завдяки чому в короткі терміни окупаються фінансові вкладення, а в майбутньому забезпечується хороший дохід.

Техніка адаптована для інтеграції з машинами серії 63X, 65X, 66X, що забезпечує оперативну установку і сумісність з гідравлічною системою, а також надійне використання протягом тривалого експлуатаційного періоду. Продаж навісного обладнання компанією Цеппелін Україна передбачає можливість доставки спеціального пристрою Quick Coupler, що забезпечує максимально оперативну зміну допоміжної техніки. Дана дія не вимагає виходу фахівця з кабіни. Величезний асортимент навісної техніки дозволяє легко переорієнтувати стандартний фронтальний навантажувач для експлуатації на об'єктах промислового типу, для сипучих матеріалів, використання у великих портових будівлях, для застосування в сільськогосподарській, гірничодобувній та інших сферах.

Ретельна розробка навісної техніки дозволяє китайському виробникові досягти більш результативних технічних показників, що позитивно впливає на продуктивність машини в цілому.

sem-loader-agro.jpg

Гарантія та сервісне обслуговування

Продаж навісного обладнання від SEM супроводжується повним переліком послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Маючи величезну розвинену мережу сервісних центрів, які представлені по всій Україні та налагоджену систему постачання запасних деталей, Цеппелін Україна в максимально стислі терміни виконає будь-які види робіт з сервісного обслуговування.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин