Про компанію

Експлуатаційні характеристики та можливості автогрейдера SEM 919

Автогрейдер SEM 919 спроектований спеціально для виконання великого обсягу земляних робіт. Висока міцність робочого знаряддя та основних компонентів машини дозволяє ефективно використовувати модель 919 в важких дорожніх умовах.

sem919_01 (1).jpg

Завдяки доступній ціні, яка є однією з основних переваг китайської техніки виробництва SEM, можливість придбати автогрейдер мають не тільки великі будівельні компанії, але і невеликі комунальні господарства. Низькі експлуатаційні витрати і висока продуктивність машини протягом тривалого терміну служби істотно знижують собівартість виконання робіт і скорочують час їх виконання. Як наслідок, зменшується термін окупності машини.

Двигун і трансмісія

Потужний дизельний двигун Shanghai D9 з робочим об'ємом 8,8 л характеризується високою економічністю і зниженим рівнем токсичності вихлопних газів, відповідного 2-й нормі Stage 2. Автогрейдери даної моделі здатні розвивати потужність до 190 л.с, а вдосконалена ефективна система охолодження двигуна дозволяє експлуатувати машину в діапазоні температури навколишнього середовища від -40° до + 50°.

Встановлена на автогрейдер дев'яти-ступінчаста трансмісія (6F/3R) дозволяє розвивати максимальну швидкість 40 км/год. Удосконалена конструкція з проміжним валом забезпечує перемикання передачі під навантаженням, що зберігає корисну потужність двигуна на найважчих режимах роботи.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин