Про компанію

Фронтальний навантажувач SEM 616 B - надійний помічник в будь-якій роботі

Бренд SEM виробництва CATERPILLAR (QINGZHOU) Ltd. - є власністю компаній CATERPILLAR, що дозволяє техніці SEM користуватися передовим досвідом і технологіями CATERPILLAR.

Сучасний фронтальний навантажувач SEM 616 B відноситься до категорії міні-навантажувача. Він досить ефективний при роботі в обмежених умовах, завдяки своїм не великим розмірам. Широко застосовується в сільському господарстві, промисловості, а так само комунальними службами. Фронтальні міні-навантажувачі незамінні там, де потрібно на обмеженій території провести різні будівельні роботи. З їх допомогою можна прибрати будівельне сміття, очистити майданчик від снігу і т.д.

Двигун

Навантажувач комплектується двигуном Yituo 4105G з турбонаддувом і безпосереднім вприском, що володіє великим запасам крутного моменту, низьким рівнем шуму і низьким рівнем витрат палива.

Трансмісія

Навантажувач обладнаний гідромеханічною трансмісією (виробництва SHANTUI) з триколісним одноступінчастим гідротрансформатором і однієї турбіною, автоматичним регулюванням потужності і закритим контуром з гідронасосом змінної потужності. Гідромеханічна трансмісія дозволяє перемикати передачі під навантаженням і має дві передачі вперед і назад.

Гідравлічна система

Більша частина компонентів гідросистеми (шланги, керуючі і робочі клапани і т.п.) SEM виготовлена на підприємстві Caterpillar Wuxi Co., Ltd. - ті ж, що поставляються на конвеєри заводів CAT. Збалансована гідравлічна система за технологією CATERPILLAR дає відчуття легкості і точності управління.

Фронтальні навантажувачі SEM 616B добре себе зарекомендували в роботі на фермах, заводах, комунальних службах, роздрібних сипучих майданчиках, в будівництві і т.д.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин