Про компанію

Головні переваги сервісу від Цеппелін Україна

Головні переваги сервісу від Цеппелін Україна

Купуючи спецобладнання виробництва SEM для будь-якого клієнта стає актуальним питання, наскільки доступні запасні деталі для даної марки, оскільки не дивлячись на якість, надійність і своєчасність обслуговування навіть техніка відомих авторитетних брендів вимагає ремонтування і заміни певних деталей.

Цеппелін Україна – офіційний дистриб'ютор Shandong SEM Machinery Co, а також постачальник спецтранспорту SEM в Україні, поряд з продажем техніки, проводить ефективний сервіс обладнання і надає величезний вибір запасних деталей, які потрібні для своєчасного ремонтування навантажувачів фронтального типу китайського виробництва.

Запасні деталі Цеппелін Україна - це:

  • широка сітка сервісних центрів, яка має представництва по всій території країни;
  • понад 30 складів по всій Україні;
  • напрацьована логістична система;

Робота з Цеппелін Україна не обмежується переважно китайським виробництвом техніки SEM, а поширюється на десятки провідних світових організацій, які займаються розробкою та виготовленням спеціалізованого транспорту. Завдяки цьому вдається вчасно забезпечити клієнтуру необхідним обсягом запасних деталей різного виробництва, які застосовуються при сервісному обслуговуванні обладнання SEM і якісно роблять ремонт.

Висококваліфікований персонал

Професійні працівники сервісних центрів мають колосальний досвід і хорошу технічну базу на виробництві. Це є надійною гарантією першокласного сервісу навантажувачів фронтального типу та надає надійне консультування при виборі необхідних запасних частин. Багатий досвід працівників дозволяє надати допомогу замовнику при покупці, а в майбутньому мінімізувати ремонт спецобладнання завдяки відсутності необхідності доставки потрібних вузлів і деталей.

Сучасне програмне забезпечення

Експлуатація сучасних програмних продуктів і автоматизованих систем обліку дає можливість Цеппелін Україна миттєво отримати інформацію про те, де в країні та в якому обсязі представлені потрібні запасні частини для техніки SEM. Налагоджений сервіс по поставкам гарантує прийняття швидких і ефективних рішень найрізноманітніших питань, пов'язаних з доставкою запасних деталей безпосередньо в місця роботи техніки незалежно від регіону.

Оригінальність деталей

Запасні деталі оригінального виробника, які виробляються на виробництвах SEM за рахунок впровадженої системи контролю якості Caterpillar, відрізняються підвищеним ступенем зносостійкості та вражаючою якістю виробництва. Це є гарантією того, що в результаті виконаного ТО або ремонту, обладнання SEM збереже високі значення продуктивності та надійності.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин