Про компанію

Історія компанії SEM

Історія компанії SEM

Shandong Engineering Machinery Co. Ltd- це компанія, що спеціалізується на виробництві колісних навантажувачів під брендом SEM в Китаї вже протягом 50 років, яка стала 100-процентною дочірньою організацією Caterpillar в 2008 році. У 2014 вона перейшла до Caterpillar (Qingzhou) Ltd і по сьогоднішній день продовжує виготовляти товари під брендом SEM. Виступаючи важливим стратегічним об'єктом Caterpillar, компанія SEM має свої особисті канали збуту, маркетинговий план і службу технічної підтримки.

Цеппелін Україна - дистриб'ютор Shandong SEM Machinery Co.

З 2012 року SEM є торговим брендом. Під цією торговою маркою виробляються колісні навантажувачі невеликих розмірів, автогрейдери, гусеничні бульдозери, ущільнювачі, які використовуються для комунальних служб в Китаї і ряду ринків, що розвиваються по всій земній кулі. Товари SEM відповідають промисловим запитам щодо якості та надійності або в рази перевершує їх. Бренд ідеально підходить для цільових клієнтів, які спочатку робили акцент на первісну ціну покупки, а не на загальну вартість.

Виробництво SEM є одним з найбільш широкомасштабних заводів в Китаї, які виготовляють дороге устаткування і високоякісні фронтальні навантажувачі.

Заснований в 1958 році під ім'ям Shandong Engineering and Machinery завод був реформований в акціонерну організацію в 2003 році, і через два роки успішно приєднався до корпорації Caterpillar. Завод розміщений в місті Цинчжоу, східна область провінції Шаньдун.

Виробництво

На сьогоднішній день SEM є інженерною компанією, що виконує оптові замовлення. Виробничі потужності дають можливість виготовляти понад 25 000 колісних агрегатів в рік.

Виробництво не стоїть на місці, стрімко розвивається активна ринкова позиція. Товари SEM дуже затребувані серед професіоналів. В основі збуту компанії лежать навантажувачі об'ємом ковша в межах від 1,7 до 4,5. Їх експортують в більш ніж вісімдесят країн світу.

Як оснащення навантажувачів можуть використовуватися щітки, фрези, очисники снігу та інші навісні пристосування.

Всі машини SEM мають комфортний дизайн кабіни з високим ступенем скління і обігрівальними системами. Кабіна оператора споруджена так, щоб можна було забезпечити максимальний рівень комфорту і досягти зручності оператора.

Техніка SEM ідеально підходить для експлуатації в складних умовах. З метою забезпечення безпечної роботи на навантажувач встановлюють мости з дисковими гальмами. Для створення кар'єрів можуть застосовуватися важкі навантажувачі SEM.

Все обладнання, яке виробляється на заводі SEM, виготовляється за стандартами Caterpillar і в обов'язковому порядку проходить сертифікаційні випробування якості і безпеки.

Важливі події:

  • У 1958 р. був заснований завод SEM.
  • Восени 1991 р SEM стала державною організацією.
  • Взимку 2003 року - «Shandong SEM Machinery Co.» стає акціонерним товариством.
  • У 2003 р. компанія SEM отримує атестацію ISO9000.
  • Весною 2005 р. було організовано спільне підприємство SEM спільно з компанією Caterpillar.
  • Взимку 2006 р. SEM отримала ISO9000: 2000, а взимку 2007 р. разом з Caterpillar було випущено нове покоління колісних навантажувачів SEM серії 600.
  • Взимку 2008 року SEM стає власністю Caterpillar.
  • У 2010 р. відбувся вихід техніки SEM на ринок України спільно з ТОВ Цеппелін Україна - офіційним дистриб'ютором на території країни.
  • У 2013 р компанія «Дробмаш-Україна» в м. Полтава стала офіційним субдилером компанії Цеппелін Україна.
  • Весною 2014 року компанія Shandong Engineering Machinery (SEM) змінила назву на Caterpillar (Qingzhou) Ltd.
до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин