Про компанію

Історія успіху бренду SEM

Історія успіху бренду SEM

Shandong Engineering Machinery Co. Ltd – компанія, що спеціалізується на створенні навантажувачів колісного типу під брендом SEM в Китаї протягом 50-ти років. Дана компанія стала дочірнім підприємством Caterpillar в 2008. Через 6 років перейшла до Caterpillar Qingzhou Ltd і продовжує виготовляти товари під власним брендом. Оскільки це пріоритетна марка бренду Caterpillar, у компанії SEM є свої особисті канали збуту, тактика ведення бізнесу, техпідтримка.

Під брендом SEM випускають малогабаритні і середні колісні навантажувачі, ущільнювачі, бульдозери та іншу техніку. Устаткування відповідає всім промисловим запитам щодо якості та надійності та відмінно підходить для цільових клієнтів організації, що роблять акцент на початкову ціну покупки, а не на сукупну вартість власності.

Завод SEM є одним з найбільш широкомасштабних виробництв в Китаї, що спеціалізуються на виготовленні фронтальних навантажувачів та шляхового обладнання.

Завод був реформований в акціонерну компанію в 2003. Через два роки приєднався до корпорації Caterpillar.

Знаходиться завод в Цинчжоу. Його площа становить приблизно 510 000 квадратних метрів. Персонал складається з понад двох тисяч працівників.

image
image
Виробництво

На сьогоднішній день SEM є сучасною організацією, спрямованою на великих клієнтів. Виробничі потужності заводу дають можливість виготовляти більше 25 000 колісних навантажувачів щороку.

Виробництво безперервно в своєму розвитку і займає лідируючу позицію на ринку. Товари SEM досить популярні та затребувані у всьому світі. Левова частка збуту припадає на навантажувачі об'ємом ковша від 1,7 до 4,5 кубічних метрів. Вони поставляються більш ніж в 80 країн по всій земній кулі.

Навантажувачі можуть бути обладнані щітками, фрезами, снігоочищувачами та іншими навісними пристосуваннями з гідравлічним мотором. Система гідравліки дозволяє оперативно міняти застосовувані навісні системи, в якості яких можуть застосовуватися ковші різної місткості, щелепні захвати.

Вся техніка SEM відрізняється зручним дизайном. Кабіни обладнані панорамними вікнами для ідеальної видимості. Є надійні системи опалення та кондиціонування. Крісло оператора розроблено так, щоб можна було досягти максимального комфорту в роботі оператора.

SEM прекрасно підходить для застосування в складних експлуатаційних умовах. З метою забезпечення безпечної роботи на навантажувач встановлюються мости з дисковими гальмами. Для роботи в кар'єрах можуть застосовуватися важкі навантажувачі SEM.

Все обладнання, яке випускається на заводі SEM, розробляється з урахуванням стандартів Caterpillar і в обов'язковому порядку проходить випробування якості і безпеки.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин