Про компанію

Кілька цікавих фактів про бренд SEM

Нещодавно, у 2018 році, бренд SEM відсвяткував свій ювілей - шістдесят років. Техніка SEM давно займає міцні позиції на світовому ринку завдяки невисокій вартості та відмінній якості. Нижче підібрані найбільш цікаві факти про дану торговельну марку.

Рис1.jpg

На 55-річчя змінилася назва марки

У 2008 році SEM став частиною концерну Caterpillar, а ще через 5 років було прийнято рішення змінити назву Shandong Engineering Machinery на Caterpillar Qingzhou Ltd.

Понад 200 000 кв.м. - територія найбільшого цеху

Найбільший цех заводу відведено під виробництво навантажувачів фронтального типу. Загальна площа об'єкта становить 510 тис. кв. м. У штаті налічується 2000 працівників.

Рис2.jpg

2019 рік ознаменувався відкриттям випробувального полігону

Влітку 2019 року було відкрито новий полігон для проведення випробувань у складних умовах. Полігон розташований в м. Цинчжоу. Тут здійснюються тестування і демонстрації обладнання, причому не тільки SEM, а й Caterpillar. Крім того, тут проходять навчання оператори.

Рис3.jpg

На підприємстві є навчальний центр

На підприємстві є центр навчання для співробітників, який відкрили 9 років тому. Його площа дорівнює 4050 кв.м. Тут працює 56 викладачів.

Виробництво техніки CAT

Крім обладнання SEM на заводі виробляється також модель навантажувача CAT 950GC.

Виробництво мостів і трансмісії здійснюється на підприємстві SEM

Головні деталі та вузли виготовляються безпосередньо на території самого підприємства, окремі комплектуючі замовляються у постачальників.

Рис4.jpg

2000-й бульдозер SEM побачив світ у 2019 році

На початку цього літа був анонсований випуск двохтисячного бульдозера торгової марки SEM. Це модель 816D, яку урочисто передали замовнику. Цікаво, що за 2 місяці до цього модель увійшла в ТОП-50 китайського будівельного обладнання.

Рис5.jpg

Найбільш популярна техніка - навантажувачі

Якщо проаналізувати всю лінійку моделей SEM, то особливою популярністю користуються навантажувачі фронтального типу з вантажопідйомністю від трьох до шести тонн.

SEM виробляє обладнання відповідно до армійських потреб

Продукція SEM експортується у вісімдесят країн. Спеціально для китайського ринку даний бренд виготовляє різні варіації машин під армійські потреби.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин