Про компанію

Китайські бульдозери – ідеальне поєднання якості, універсальності та вартості

Компанія Caterpillar встановила на виробничих частинах систему контролю якості, що дозволило зруйнувати стереотипи, через які бульдозери китайського виробника тривалий час не розглядалися як якісна і надійна будівельна техніка. Моделі, що випускаються компанією SEM сьогодні не тільки відрізняються ідеальною зносостійкістю і високим рівнем якості виробництва, але також є надійним обладнанням світового класу, яке виробляється із застосуванням інноваційних технологій і сучасних рішень. Разом з тим техніка SEM характеризується лояльною ціновою політикою. Так, бюджетна вартість продукції SEM доступна, як великим підприємствам, так і дрібним будівельним компаніям.


Можливість оснащення техніки SEM різноманітним навісним обладнанням і допоміжною технікою робить бульдозери універсальними і продуктивними.

Китайські бульдозери виробництва торгової марки SEM оснащені економними потужними двигунами, що відрізняються низькою токсичністю і низьким рівнем шуму, що ідеально підходить для роботи у великих містах. Якісне виконання ходової частини на електронному керуванні забезпечує надійну і злагоджену роботу трансмісії. Унікальні експлуатаційні властивості моделей SEM прекрасно доповнюються просторою й ергономічною кабіною оператора з відмінною системою захисту від коливань, шуму та бруду. Ергономічне виконання органів керування, мінімальний час відгуку на команди і точність функціонування обладнання гарантують високий рівень працездатності оператора протягом усього робочого дня.

Продаж техніки торгової марки SEM від «Цеппелін Україна» має безліч переваг. Виступаючи офіційним дилером Caterpillar, компанія не обмежується одними продажами спеціалізованого будівельного обладнання, а надає величезний перелік послуг на всіх етапах, починаючи з продажу та закінчуючи експлуатацією.


При придбанні техніки від компанії «Цеппелін Україна» клієнт гарантовано отримує інформативні консультації щодо вибору найоптимальнішої базової моделі і її комплектації згідно майбутнім умовам роботи. На всіх стадіях роботи висококваліфіковані фахівці забезпечують повну інформаційну підтримку. Протягом всього експлуатаційного періоду ви гарантовано отримаєте якісну поставку запасних частин, яка здійснюється в максимально стислі терміни. У разі потреби після придбання буде надано повний спектр послуг по введенню обладнання в експлуатацію разом з проведенням інструктажу та навчанням персоналу, завдяки чому в стислі терміни стає можливим запуск бульдозера в роботу і використання його функціоналу по максимуму.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин