Про компанію

Конструктивні особливості дорожнього котка SEM 512

Конструктивні особливості дорожнього котка SEM 512

Коток SEM 512 вагою 12 000 кг, обладнаний гідростатичним приводним пристроєм заднього моста та ущільнюючого вальця. Дане рішення значно розширює сферу експлуатації моделі та вдосконалює її тягово-зчіпні властивості.

Система вібрації

Коток обладнаний ексцентриковими капсульними вібромодулями Caterpillar. Цей пристрій відрізняється тихою і безперебійною роботою. Можливість підбору швидкості та амплітуди функціонування вібромодуля забезпечує досягнення потрібної стадії ущільнення. Підбір високої чи низької швидкості здійснюється безпосередньо з робочої зони оператора за допомогою всього одного натискання на клавішу. Привід вібромодуля проводиться в роботу за допомогою замкнутого 2-направленого контуру.

Двигун

SEM 512 обладнаний силовим пристроєм Weichai, який відповідає запитам на викиди забруднюючих речовин China Stage II.

Машина обладнана паливним баком з розрахунком на 213 літрів та ємністю для гідравлічної рідини на 22 літра.

Разом з двигуном функціонує гідростатична трансмісія Bosch Rexroth. Підвищена швидкість переміщення в режимі черепахи становить 5,5 км / год, а в режимі заєць – 12 км.

Кабіна

Котки даної моделі обладнані комфортабельними і просторими кабінами, а також системою захисту при перекиданні ROPS. Крім того, для налагодженої роботи оператора всередині також встановлена система кондиціонування.

З інших характеристик системи можна виділити чудову видимість та комфортно розміщені робочі органи. Є зручна панель управління з трирівневим контролем аварійних сигналів, автоматичне стоянкове гальмо і захист від запуску на нейтралі.

image
image
Ходова частина

Коток SEM 512 з приводом від заднього моста і вальця обладнаний італійськими мостами Comer з мокрими дисковими гальмами і диференціалом обмеженого ковзання. Безпосередньо сам привід здійснюється за допомогою замкнутої системи гідравліки. Два швидкісних аксіально-поршневих мотора ходу працюють від одного насоса на механічному управлінні.

Установка диференціалів з обмеженим ковзанням на коток дозволяє поліпшити його прохідність і долати кути нахилу покриття до 45%.

Допоміжна комплектація

З метою збільшення продуктивності здійснюваних маніпуляцій є можливість замовлення системи вимірювання якості ущільнення поверхні бренду MOBA, MCA-500. Вона дозволяє оператору контролювати ефективність ущільнення продукту за допомогою ергономічного інтерфейсу в кабіні. Це дозволяє запобігти переущільненню або недостатньому ущільненню робочої області.

Для якісного функціонування на зв'язному ґрунті в якості опції також можна додатково замовити два типи обичайок на ущільнювальний валець. Для різних матеріалів представлені обичайки з кулачками евольвентного профілю, прямокутної або ромбовидної конфігурацій.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин