Про компанію

Конструктивні особливості нових ущільнювачів грунту SEM

Моделі SEM510 і SEM512 є новими ущільнювачами грунту з гідростатичним приводом заднього моста і ущільнюючого вальця, що відповідають вимогам стандарту токсичності відпрацьованих газів Stage II і призначені для регіонів, на яких вже присутня продукція компанії SEM.


Вони відрізняються підвищеною надійністю, високою продуктивністю, зручністю в експлуатації і низькими експлуатаційними витратами, а також найбільшою амплітудою вібросистеми і статичним лінійним навантаженням серед машин того ж класу. Крім того, вони як мінімум не поступаються своїм конкурентам в здатності долати ухил завдяки гідростатичному приводу і задньому мосту з диференціалом підвищеного тертя. Більш того, капсульна система вібрації характеризується максимальною для даного класу машин надійністю з міжсервісними інтервалами, що досягають одного року або 2000 мотогодин, що набагато перевищує аналогічні показники для конкурентних машин, оснащених традиційними вібраційними механізмами.


Ключові конструктивні особливості:

  • Оптимізовані двигуни Weichai з турбонагнітачем і повітряним проміжним охолоджувачем (ATAAC), гідростатичною трансмісією і гідравлічною вібросистемою з закритим центром, яка забезпечує найкращі в класі показники потужності і витрати палива.

  • Система ходу: застосовується гідростатична трансмісія з аксіально-поршневими насосами і гідромоторами світового класу, що приводять в рух як задній міст, так і передній валець.

  • Вібросистема: оснащені системою капсульного типу з ексцентриковими вантажами.

  • Система охолодження: модульний блок радіаторів з оптимізованою охолоджуючою здатністю для кожної системи, поліпшена охолоджуюча здатність аж до температури навколишнього повітря 49 °C.

  • Широкий вибір робочого обладнання та приладдя для виконання різноманітних операцій в різних умовах експлуатації.

Щоб дізнатися більше про техніку SEM, зв'яжіться з представниками компанії Цеппелін Україна за номером 0 800 300 350. Наші фахівці дадуть відповідь на всі питання!

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин