Про компанію

Короткий огляд популярних типів бульдозерних відвалів

Короткий огляд популярних типів бульдозерних відвалів

Розрізняють три типи відвалів бульдозерів:

  • S відвал прямого типу. Короткий, без бічної кривої;
  • універсальний U відвал. Високий, з помітним вигином;
  • S-U відвал. Викривлення і розміри середні.

Бульдозери функціонують на своїй власній масі, що дозволяє їм переміщати важкі вантажі за допомогою відвалу. Завдяки таким характеристикам бульдозери використовуються з метою очищення площі. Все це робить техніку незамінною при виконанні великомасштабних проектів, на будівництві, розчищенні лісів тощо.

Буферні відвали

Використовуються для штовхання скреперів при зарізі в ґрунт. За своєю формою це відвал прямого типу без перекосу з встановленою посередині пластиною. Поглинання ударів відбувається за рахунок гумових амортизаторів. У проміжках між штовханні відвал може використовуватися в бульдозерних роботах загального застосування.

Рекультиваційні відвали

Застосовуються для зняття верхнього плодовитого шару ґрунту та транспортування його в складовані бурти. Для даного обладнання характерна підвищена ширина, а радіус викривлення має змінне значення. Це дозволяє створити найсприятливіші умови для переміщення матеріалу по поверхні і створення призми волочіння.

image
image
Вугільні відвали і відвали для тріски

Використовуються для переміщення вугілля та тріски на різних виробництвах. За формою нагадують сферичні пристрої з величезною шириною і гідроперископом.

Торф'яні відвали

Використовуються для роботи з торфом. Мають форму прямого типу, невелику висоту, гідроперископ. На бульдозерах зі специфічними відвалами ззаду машини фіксується баластовий вантаж в якості противаги.

Для прибирання сміття

Це пристрої прямого типу з великою шириною і викривленням в лобовій частині. Висота козирка приблизно дорівнює висоті відвалу. Агрегати тракторів при використанні даних відвалів вимагають допоміжної оснастки для забезпечення посиленого захисту від гострих предметів і абразивів. Ззаду приладу фіксується баласт.

Відвали для різання кущів

Ці відвали V-подібної форми застосовують для очищення зарослих площ під забудову. Спущений відвал здійснює ковзаючі дії по поверхні ґрунту, ріже чагарники таневеликі дерева, потім звалює їх в сторони, створюючи прохід, рівний ширині захоплення відвалу.

Захисна частина у вигляді сталевого каркаса забезпечує ефективний захист від пошкоджень при падінні дерев.

Відвали корчівники

Це або відвали гратчастої форми з зубами або зуби, які приєднані до переднього частини листа прямого відвалу. Застосовуються для видалення каменів і пнів, а також їх транспортування на великі відстані. Вгорі даний відвал обладнаний допоміжним захисним обладнанням.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин