Про компанію

Критерії вибору фронтального навантажувача SEM

Фронтальні навантажувачі SEM використовують на будівництві, у сільськогосподарських і комунальних установах, з успіхом застосовують для кар'єрних і землерийних робіт. Щоб машина принесла максимум користі підприємству, її необхідно правильно підібрати. Відносно цього фахівці дають кілька корисних порад.

sem660b_01.jpg

Машина для промислових чи комунальних потреб

Вартість техніки для цих сфер відрізняється. Промислові навантажувачі здатні беззмінно працювати протягом багатьох годин. У більшості випадків такі моделі машин переміщаються по V-подібній, L- і Y-подібній траєкторії і виконують операції по завантаженню/розвантаженню. Моделі комунальних навантажувачів відрізняються більшою маневреністю і можуть виконувати ширший спектр робіт. Техніка може працювати на холостому ході, тривалий час стояти з вимкненим запалюванням, вести розкопки.

Виходячи зі сфери застосування техніки і намічених завдань, вибирається відповідна модифікація навантажувача. Потім підбираються робочі характеристики машини.

sem660b-2orlandpro.jpg

Типорозмір

Щоб власник міг економно витрачати кошти, необхідно знайти оптимальне співвідношення між мінімальною витратою паливно-мастильних матеріалів і високою продуктивністю фронтального навантажувача. У даному випадку важливо спочатку підрахувати масу переміщуваних матеріалів та обсяг робіт протягом зміни. Багато споживачів роблять помилку, вибираючи навантажувач невеликого типорозміру з метою економії. Але такий варіант призводить до зворотного результату, адже машину доводиться оснащувати ковшем більшого обсягу, а це погано впливає на запас робочого ресурсу.


Головні критерії під час вибору моделі навантажувача:

  • вантажопідйомність 3-6 тонн;
  • обсяг ковша 1,4-5,5 кубометрів;
  • потужність;
  • витрата пального.

Додаткові рекомендації з вибору

До покупки нового фронтального навантажувача треба звернути увагу на його шини, на те, яка стоїть трансмісія - автоматична або механічна. Потрібно оцінити вагу і кількість відділів у гідророзподільнику. При наявності додаткового обладнання та опцій навантажувач буде справжнім універсалом. Для проведення робіт з облаштування доріг знадобляться щітки та снігоочисники. Для здійснення робіт із землеустрою необхідні фрези і щелепні відвали.

652 В (2).jpg


Детальніше про фронтальний навантажувач SEM 656D: https://sem-ua.com/lp/c-sem/

Завантажуйте каталог техніки з цінами: https://sem-ua.com/lp/b-sem/

Порівняння фронтальних навантажувачів: https://sem-ua.com/lp/compare-loaders/

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин