Про компанію

Лінійка автогрейдерів SEM - оберіть свою машину!

Автогрейдери, як і вся техніка SEM, були створені із застосуванням передових технологій за участю професіоналів Caterpillar.

Фахівці відзначають, що техніка SEM має кардинальні відмінності від конкурентних аналогів в даному сегменті. Секрет унікальності полягає в створенні нових моделей із застосуванням технологій Caterpillar і при взаємодії з професіоналами. Навіть у зовнішньому вигляді моделей простежуються риси оригінального дизайну Caterpillar.

Варто також підкреслити, що торгова марка SEM є власністю американської компанії Caterpillar. Запорукою продуктивності та конкурентоспроможності обладнання є збалансована розробка та підбір таких складових, як трансмісія, гідравліка і ін.


Трансмісія

Поставляються моделі автогрейдерів створені для застосування в умовах низьких температур і адаптовані для такої роботи. Простий і в той же час надійний за своїм механізмом двигун характеризується економічністю і відповідає екологічним стандартам. Інноваційна система охолодження ефективно працює при температурах від -40 до +55 градусів.

Гідромеханічна коробка передач забезпечує 6 передніх і 3 задні швидкості. Коефіцієнт корисної дії підвищується завдяки застосуванню гідротрансформатора, що блокується. Особливості механізму фронтального мосту всіх моделей задають оптимальний кут нахилу коліс. Мости SEM, вироблені спільно з Caterpillar, відрізняються тривалим експлуатаційним періодом. Надійне уповільнення і зупинка забезпечується барабанними гальмівними системами на колесах з пневматичним приводом.


Автогрейдери SEM за рахунок передніх коліс ефективно пересуваються по бездоріжжю, забезпечуючи високий рівень зчеплення з ґрунтом.

Завдяки гідростатичному приводу передніх коліс вдається досягти повзучої швидкості, яка особливо актуальна при кінцевому плануванні дороги, коли необхідна чітка керованість машиною. Разом з тим колеса заднього візка пересуваються вільно, зводячи до мінімуму пошкодження ґрунту і запобігаючи необхідності повторних проходів. У «повзучій» функції автогрейдер стартує і зупиняється без ривків, що виключає появу гребенів, які є неминучими при експлуатації машин з приводом задніх коліс, який не відключається.


Гідравлічна система

Велику увагу було приділено гідравлічній системі. Збалансована система забезпечує надійне точне керування і високу швидкодію, чим не можуть похвалитися китайські аналоги. За рахунок застосування потужного насоса, грейдер отримує такі переваги:

  • економія палива;
  • запобігання швидкому зносу шин;
  • збільшення продуктивності та максимальної тяги під час руху з високою швидкістю;
  • збільшення навантаження;
  • зниження кількості проходів;
  • зменшення тривалості робочого циклу.

Ще одним нововведенням є блок пропорційно-пріоритетної компенсації тиску, аналогів якому немає у китайських конкурентів, так само, як і у вітчизняних виробників.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин