Про компанію

Мехобробка та відновлення деталей спецтехніки з надточним верстатом Rottler EM105H

Мехобробка та відновлення деталей спецтехніки з надточним верстатом Rottler EM105H

Для забезпечення швидкої і якісної механічної обробки базових корпусних деталей та двигунів розміром до 20 циліндрів, які використовуються в машинах для землерийних робіт в гірничій, будівельній, сільськогосподарській промисловості, енергетичних галузях та на промислових судах, в Україні було встановлено верстат Rottler EM105H.

Верстат з числовим програмним управлінням в автоматичному режимі забезпечує розточку блоків циліндрів, шліфування поверхонь, контурне фрезерування та обробку співвісних отворів. Унікальною особливістю верстата є його висока точність позиціонування робочих інструментів та універсальність, яка дозволяє за одну установку провести увесь комплекс вимірювальних, розточних та шліфувальних робіт з дотриманням допусків і стандартів САТ. Це зменшує на дві третини витрату часу на механічну обробку та прискорює ремонт двигуна, що, в свою чергу, дозволяє повністю відновити заводські характеристики двигуна та швидше запустити машину в роботу, зменшивши час вимушеного простою під час ремонту.

У сервісних центрах «Цеппелін Україна» вже можно замовити механічну обробку та відновлення блоків циліндрів, головок блоку циліндрів, колінчастих валів та інших деталей!

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин