Про компанію

Надійні компоненти системи автогрейдера з повним приводом SEM 922 AWD

Надійні компоненти системи автогрейдера з повним приводом SEM 922 AWD

Повний привід

Повний привід дозволяє впевнено використовувати автогрейдер SEM 922 AWD на слабких ґрунтах: сніг, пісок, гравій, глина.

Завдяки системі гідравлічного приводу досягається максимальний крутний момент на передніх колесах в реальних умовах експлуатації. Передова компенсаційна система рульового керування дає можливість виконувати «силові повороти» при покращеній керованість автогрейдера SEM 922 AWD і значно зменшує радіус повороту на слабких ґрунтах.

Тягова рама

Тягова рама автогрейдера має А-подібну трубчату конструкцію. Вона забезпечує збільшене прижимне зусилля та довговічність. Завдяки змінному шароподібному шарніру, який закріплений болтами, зменшується час і вартість ТО.

Передня рама

Передня рама автогрейдера виконана у вигляді коробчатої конструкції із загнутим бортом. Така конструкція дозволяє уникнути зварних швів в зонах високих навантажень. Для підвищення надійності нижня і верхня частини рами виконані з суцільної сталі.

Гідравлічні шланги розміщені з урахуванням вимог зручності ТО і мінімального ризику непередбачуваних поломок.

Використання змінних втулок знижує кінцеву вартість обслуговування автогрейдера SEM 922 AWD і дозволяє збільшити довговічність.

Гідросистема

Гідророзподільники з клапанами PPPC (пропорційно-пріоритетна компенсація тиску) розроблені спеціально для автогрейдерів SEM. Вони безперервно регулюють витрату і тиск в гідросистемі у відповідності з навантаженням і керуючим впливом, що значно спрощує контроль за всіма функціями.

Поршневий насос зі змінною продуктивністю дозволяє зменшити використовувану потужність і виділення тепла. Це в свою чергу дозволяє збільшити паливну економічність.

Завдяки безперервному прецизійному керуванню рухом відвалу в гідросистемі з регулюванням потужності по навантаженню підвищується продуктивність.

Запорні і запобіжні клапани фіксують робочі органи в заданому положенні, попереджують зміщення поршнів в гідроциліндрах через зовнішні навантаження і відповідні ушкодження від надмірного тиску.

image
image

Система керування

Установка відвала в потрібному положенні легко виконується з кабіни оператора за допомогою семипозиційної куліси переміщення поворотного кругу з електрогідравлічним керуванням. Куліса важлива для розширення можливостей досяжності при різанні укосів і кюветів. Використання зносних втулок збільшує експлуатаційний період куліси і зменшує вартість ТО.

Відвал

Для розширення можливостей автогрейдера SEM 922 AWD передбачено переключення відвала в плаваючий режим, коли відвал торкається землі без тиску в гідросистемі, повторюючи профіль дороги.

Оператор включає плаваючий режим, відхиляючи від себе до упору і фіксуючи важелі керування правим і лівим циліндрами.

Плаваючий режим захищає автогрейдер і дорожнє покриття під час прибирання снігу.

Додаткові компоненти автогрейдера

В автогрейдері SEM 922 AWD передбачені наступне додаткове обладнання:

  • захист коробки передач
  • шини з радіальним кордоном
  • крила задньої рами
  • захист обладнання під кабіною
  • посилена кабіна для захисту при перекиданні
  • ящик для інструментів
  • сніжний відвал
до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин