Про компанію

Навісне обладнання SEM для підвищення продуктивності

sem-636D-1.png

Одна одиниця техніки може здійснити завантаження сипучих матеріалів, перемістити колоди, палети, тюки з соломою й інші габаритні вантажі. Робоче обладнання можна швидко міняти завдяки спеціальному пристрою. Це скорочує час переходу машини від однієї робочої операції до іншої та впливає на продуктивність підприємства.


Види навісного обладнання

  • Вугільні ковші - використовуються для навантажень сипучих матеріалів: вугілля, тирси, керамзиту та інших речовин. Дане пристосування створено без зубців на кромці, тому придатне для прибирання сніжної маси, бо не пошкоджує при цьому дорожнє полотно.

  • Вила для сіна. Виходячи з того, яка модель техніки використовується, підбираються вила, здатні піднімати вантаж від 3 до 5 м³.

  • Палетні вила. Таке обладнання застосовується для перевезення вантажів, розміщених на піддонах. Пристосування придатне для використання як на складах, так і на будівництвах.

  • Бревнозахват. Відмінний пристрій для робіт на лісозаготівлях.

  • Подовжена стріла. Пристосування допомагає збільшувати висоту навантажень. Воно значно розширює можливості техніки при виконанні різноманітних завдань.

  • Трубозахват. Розроблено та застосовується для робіт з трубами зі сталі.

  • Скельний ковш. Використовується при переміщенні твердих порід високої щільності. Для нього характерна висока міцність і зносостійкість.

sem636b_04.jpg

Отримати інформацію про сумісність навісного обладнання з моделями спецтехніки можна у офіційного дилера - компанії Цеппелін Україна. Маючи повну інформацію, ви легко підберете необхідний набір комплектуючих для навантажувача SEM, забезпечивши, таким чином, його максимальну продуктивність.


Детальніше про фронтальний навантажувач SEM 656D: https://sem-ua.com/lp/c-sem/

Завантажуйте каталог техніки з цінами: https://sem-ua.com/lp/b-sem/

Порівняння фронтальних навантажувачів: https://sem-ua.com/lp/compare-loaders/

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин