Про компанію

Нова візуалізація на честь 60-річчя бренда SEM

На честь 60-річного ювілею бренду SEM компанія Caterpillar планує провести урочисті заходи за участю постачальників, дилерів, клієнтів і ділових партнерів. Першим етапом організації урочистих заходів стала розробка спеціального логотипу та візуалізації бренду, а також окремого слогана, присвяченого 60-річній історії розвитку.

Спеціальний логототип до 60-річного ювілею бренду SEM


Основним елементом логотипу виступає число «60», причому цифра «0» виконана у вигляді земної кулі з картою світу, що символізує міжнародний характер діяльності SEM. Металевий відлив відсилає нас до важкого машинобудування, основною сировиною для якого є сталь, і одночасно демонструє прихильність передовим технологіям, з якими асоціюється колір high-tech, підкреслюючи тим самим досягнення і репутацію бренду SEM.

Візуалізація бренду SEM


П'ять доріг з різними покриттями на головному банері говорять про те, що техніка SEM відмінно справляється з виконанням різноманітних робіт в будь-яких умовах. Так, наприклад, машини SEM використовуються для виконання робіт в сферах будівництва, сільського господарства, архітектури та лісового господарства, для яких характерні зовсім різні умови. З іншого боку, п'ять доріг - це партнери SEM: клієнти, дилери, постачальники та ділові партнери - ті, хто допомагає в досягненні поставлених цілей. Яскраві точки на карті відображають концепцію послідовного розвитку: бренд SEM продовжить розвивати виробництво в Китаї і буде розширювати бізнес за рахунок активного освоєння світового ринку. Архітектурні елементи на задньому плані - головні визначні пам'ятки ключових для компанії регіонів - так ми висловлюємо повагу і подяку клієнтам з цих країн.

РАЗОМ НА ШЛЯХУ ДО УСПІХУ


Слоган, присвячений 60-річній історії розвитку бренду SEM

Всі 60 років існування бренду SEM мережа дилерів і постачальників розширювалася, активно допомагаючи клієнтам в становленні і розвитку бізнесу. Весь цей час ми працювали пліч-о-пліч, прагнучи досягти спільної мети. Нам вдалося не тільки домогтися високих результатів, але і створити основу для успішного майбутнього.

Розробка логотипу, візуалізації і слогана в честь 60-річного ювілею служать визнанням досягнень бренду SEM компанією Caterpillar і говорять про очікування нових досягнень. Спільними зусиллями брендів, що їй належать, компанія Caterpillar допоможе своїм клієнтам побудувати краще майбутнє.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин