Про компанію

Огляд додаткового навісного обладнання SEM

Огляд додаткового навісного обладнання SEM

Цеппелін Україна пропонує різні варіації навісного обладнання для навантажувачів:

  • для транспортування упакованих товарів;
  • для ковшів, включаючи посилені для складних експлуатаційних умов;
  • багатофункціональні вила;
  • захоплення для тюків соломи;
  • захоплювачі труб;
  • обладнання для оперативної заміни робочого спорядження;
  • ківш вугільний SEM.

Додаткове обладнання SEM відрізняється ідеальною сумісністю з фронтальними моделями SEM 63x, 65x, 66x. Застосовується для ефективної роботи з легкими сипучими матеріалами низької щільності, такими як деревна тріска, керамзит тощо.

Особлива конфігурація ковша забезпечує високу ступінь заповнення при роботі з такими матеріалами, як вугілля, тріска, тирса та ін.

Оскільки вугільні агрегати не мають зубів на робочій кромці, часто навісні пристосування монтують на китайську техніку, яка використовується для прибирання снігу без ймовірності пошкодження дорожнього полотна.

image
image
image
image
image
image
image
Палетні вила

Призначені для завантаження або розвантаження вантажів, прикріплених до піддону.

Вила є спеціалізованим навісним обладнанням, що використовується в цілях встановлення на навантажувачі при вантажно-розвантажувальних операціях і при транспортуванні вантажів на короткі дистанції.

Палетні вила – ідеальний пристрій для роботи на складах, будівельних майданчиках, в портах, а також в інших місцях, де необхідна спецтехніка для роботи з вантажами на піддонах.

Подовжена стріла

Подовжена стріла сумісна з усіма категоріями моделей SEM, що в рази підвищує функціонал агрегату та забезпечує ефективність його експлуатації при роботі зі збільшеними параметрами висоти навантаження. Як і вся китайська техніка, додаткове навісне обладнання відрізняється приємною ціновою політикою, вражаючою якістю та високою міцністю. При покупці фронтального навантажувача доцільно придбати подовжену стрілу, за допомогою якої можна розширити функціональні можливості обладнання та сфери його експлуатації.

Скельний ківш

Коли виникає необхідність використання фронтального навантажувача в складних умовах, пов'язаних з високою щільністю продукції, правильним рішенням буде придбання скельного ковша.

Ківш спеціально розроблений для роботи з твердими породами і відрізняється високою зносостійкістю.

Якщо навантажувач оснащений таким устаткуванням, то його можна ефективно експлуатувати не тільки в гірничодобувній промисловості, але і в традиційних умовах, що дозволяє продовжити час функціонування навісних систем.

Вила для сіна

Призначені для захоплення, завантаження та транспортування тюків сіна.

Вила для сіна SEM представляють собою захвати в формі щелепи, які були створені спеціально для транспортування сіна та інших легких матеріалів на короткі дистанції.

Якщо брати до уваги модель машини, можна придбати вила для транспортування вантажів обсягом 3 - 5 кубічних метрів.

Конструкція даної техніки дозволяє монтувати її безпосередньо на машини або з використанням пристрою для швидкої заміни навісних пристосувань.

Захват колод

У разі виникнення необхідності застосування фронтального навантажувача в лісовому господарстві має сенс купити захват колод, який в рази підвищує ефективність вантажно-транспортних маніпуляцій.

Захват колод – це спеціальний пристрій, що приводиться в рух гідравлічною системою машини. Він незамінний при навантаженні лісу та може використовуватися для роботи з іншими вантажами, що мають циліндричну форму.

Захват колод SEM відрізняється високим ступенем міцності складових деталей та сумісними з усіма серіями навантажувачів SEM.

Трубозахват

Це додаткове навісне обладнання зі щелепною конфігурацією, необхідною для роботи з металевими трубами.

Цеппелін Україна пропонує моделі трубозахватов, сумісні з фронтальними навантажувачами 63x і 65x. Їх можна встановлювати як на обладнання для швидкої зміни техніки, так і на навантажувач.

Придбання трубозахвата дозволяє істотно розширити функціональні можливості фронтального навантажувача та сферу його застосування.

Устаткування для машин з конструкцією швидкої заміни

Застосовуючи це обладнання, оператор може за мінімально короткий час без сторонньої допомоги замінити навісне обладнання, не виходячи при цьому з кабіни фронтального навантажувача.

Пристрій швидкої заміни – це дієвий спосіб значного підвищення ефективності спеціалізованого обладнання.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин