Про компанію

Огляд гідростатичної трансмісії бульдозерів SEM 822D

Огляд гідростатичної трансмісії бульдозерів SEM 822D

Бульдозери представляють собою пріоритетний напрямок діяльності SEM, яка стала складовою компанії Caterpillar в 2008 році. На тлі інших моделей дані бульдозери яскраво виділяються гідростатичним приводом.

Інноваційні рішення, що підтримують ваш бізнес

Турбуючись про якість своєї техніки, SEM не тільки орієнтується на досвід Caterpillar і особисті розробки, але також веде співпрацю з визнаними на ринку постачальниками запасних частин. Електронно керована двоконтурна замкнута трансмісія німецького виробника Bosch Rexroth виступає основним плюсом моделей SEM. Така трансмісія забезпечує безступінчасте перемикання передач. Це означає, що оператор здатний підібрати швидкість переміщення в рамках від 0 до 10 км/год і виробляти плавні затяжні повороти без втрати потужності на відвалі.

Гідростатична трансмісія на бульдозерах SEM 822D дозволяє виробляти повороти на місці, враховуючи противообертання гусеничних стрічок ходової частини бульдозера, що істотно покращує маневреність машини.

Високий рівень комфорту кабіни

З метою зручності оператора та модернізації пристрою гідростатична система бульдозерів SEM, управляється центральним джойстиком з 2-ма ступенями свободи. Даний прилад забезпечує перевагу там, де пріоритетна сприйнятливість і точність. За допомогою ролика, впровадженого на джойстику, оператор без проблем може регулювати швидкість техніки.

Комфорт оператора забезпечується за рахунок встановленого крісла з ергономічними підлокітниками, яке регулюється в 3-х площинах. З метою поліпшення оглядовості в шестикутній кабіні використовується повне скління.

Ергономічний дизайн кабіни і ретельно продумані технічні рішення забезпечують оператору комфортний робоче простір, що безпосередньо впливає на ефективність роботи.

image
image

Серцем бульдозера SEM822D виступає двигун Weichai 220 к.с. Триступенева система очищення повітря, що встановлюється в стандартній комплектації, дозволяє продовжити експлуатаційний період двигуна та використовувати ці бульдозери навіть в забруднених умовах.

З метою збільшення паливної економічності в пристрої застосовується електронно-регульований гідравлічний привід вентилятора охолодження. Дане інженерне рішення дозволяє зменшити паразитне навантаження та збільшити корисну потужність двигуна.

Надійність і ефективність

У стандартній версії SEM822D оснащуються напівсферичним відвалом 5,8 м3. Конструктивні розробки дозволили підвищити ріжуче зусилля, а кріплення брусів штовхання до рами машини дозволило ізолювати кінцеві передачі від навантажень. В результаті споживачі отримали високий рівень надійності і ефективності.

З метою зменшення ціни на володіння та скорочення витрат мастила гідравлічний і гідростатичний баки були об’єднані в один. Радіатори охолодження цих двох систем також були з'єднані в один модуль, за рахунок чого вдалося продовжити термін служби машин SEM.

Стандартна комплектація даних бульдозерів передбачає роботи на будівельних майданчиках і маніпуляції при розробці та зведенні доріг. Також доступні п'ять типів комплектації, які призначені для роботи в лісі, на болотах, з вугіллям, в пустелі і на звалищах.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин