Про компанію

Огляд гусеничного бульдозера SEM 822D

Огляд гусеничного бульдозера SEM 822D

Робоча вага (з розпушувачем) моделі SEM 822D становить 25 916 кг., відвал SU (напівсферичний), об'єм 6,4 куб. м., тип органів управління (відвал, розпушувач, трансмісія) – джойстики, число підтримуючих котків – 2/7 (8 для LGP комплектації).

Бульдозер оснащений двигуном WD потужністю 162 кВт. Є одним із найбільш високопродуктивних двигунів китайської машинобудівної сфери. У минулому він проводився за офіційною ліцензією Deutz. Двигун має величезний робочий ресурс і крутний момент, у всьому спектрі робочих оборотів. Простий пристрій паливної системи, який відповідає стандартам EURO-2, не вибагливий до якості пального і відрізняється легкістю експлуатації.

Охолоджувальна система проєктувалась науково-дослідним центром Caterpillar, який гарантує оптимальний рівень охолодження двигуна, збільшуючи при цьому економність пального та знижуючи ймовірність засмічення радіатора навіть у разі екстремально високих значень температур та при великій концентрації пилу в повітрі.

Робочий спектр температур у межах від -40 до +40 забезпечує можливість роботи в будь-якій області країни без перегріву та пауз.

Вентилятор радіатора виробляє зовнішнє обдування, за рахунок чого виключається накопичення бруду всередині рами, завдяки чому превентивно видаляється листя.

Ходова частина SEM 822D зібрана зі складових елементів заводу-виробника світового класу. Гусенична стрічка, опорні та підтримуючі котки, лінивці з внутрішньою технологією змащування, не потребують систематичного обслуговування. Вузли та складові компоненти ходової виготовлені із загартованої сталі, що дозволяє продовжити їхній ресурс. Товщина черевиків та ґрунтозачепів тракового ланцюга підвищена, завдяки чому забезпечується більший ходовий ресурс.

image
image
Трансмісія

Бульдозери SEM споруджені на базі двоконтурної автоматичної трансмісії з використанням складових елементів світового масштабу. Три поршневі насоси змінного обсягу дозволяють досягти приголомшливого тягового зусилля в 39,5 тонн.

Гідростатична трансмісія з двома автономними контурами робить бортові повністю незалежними, за рахунок чого вдається виконувати поворот під навантаженням без втрати тяги, робити розворот на місці, виконувати м'яке регулювання швидкості в межах 0-10 км/год без зниження обертів двигуна, що сприяє мінімальній паливній витраті і підвищенню загального паливного ресурсу.

Комфорт експлуатації

Управління бульдозером виконується за допомогою двох ергономічних джойстиків, ручки акселератора та педалі деселератора. Ергономічна кабіна гексагональної конфігурації гарантує оператору покращену видимість у процесі експлуатації.

Знижений рівень шуму всередині кабіни забезпечує оператору можливість роботи протягом усього трудового дня. Ергономічні підлокітники роблять роботу оператора зручнішою, оскільки не потрібно тримати руки на вису.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин