Про компанію

Огляд лінійки навісного обладнання SEM

Огляд лінійки навісного обладнання SEM

Одним із способів розширення функціоналу спецтехніки без залучення величезних фінансових вкладень є застосування додаткового навісного обладнання різного призначення. Компанія SEM поставляє кілька типів навісного обладнання, яке ми пропонуємо розглянути в нашому огляді.

Вугільний ківш

Вугільний ківш SEM застосовується з метою результативного використання з легкими невисокими по щільності сипучими матеріалами.

Унікальне влаштування вугільного ковша забезпечує високий коефіцієнт наповнення при взаємодії з такими матеріалами, як вугілля, тріска, тирса.

В силу того, що вугільні агрегати позбавлені зубців на робочій кромці, навісні знаряддя часто встановлюють на техніку, яка призначена для прибирання снігу без ймовірності пошкодження дорожнього полотна.

Палетні вили

Застосовуються для транспортування та розвантаження палетів.

Вила представляють собою спеціалізовані навісні знаряддя, які застосовуються з метою встановлення на навантажувачі при виконанні різних операцій та транспортуванні вантажів на різні дистанції.

Якщо ви бажаєте купити палетні вила, то вам необхідно знати, що це ідеальний пристрій для роботи на складах, будівельних майданчиках, в портах та в інших місцевостях, де є потреба в транспортуванні для роботи з вантажами на палетах.

Подовжена стріла

Функціонал машини можна розширити за рахунок подовженої стріли, ефективно застосовуючи її в процесі роботи, яка передбачає навантаження на значну висоту. За аналогією з усією китайською технікою SEM, додаткові навісні знаряддя відрізняються доступною ціною, вражаючим якістю і високим рівнем міцності.

Скельний ківш

При виникненні необхідності застосування фронтального навантажувача в важких умовах, пов'язаних з підвищеною щільністю продуктів, найбільш розумним рішенням буде придбання скельного ковша.

Агрегат розроблений спеціально для контакту з твердими породами. Скельний ківш відрізняється високим ступенем зносостійкості.

При оснащенні навантажувача таким обладнанням його можна не просто ефективно експлуатувати в гірничодобувній сфері, але також і в стандартних умовах експлуатації, завдяки чому виходить істотно підвищити експлуатаційний термін навісних знарядь.

image
image
image
image
Вила для сіна

Вила для сіна SEM представляють собою захоплення щелепної форми, створені спеціально для виконання вантажно-розвантажувальних операцій і транспортування на незначні дистанції сіна та інших легких матеріалів.

З огляду на модель транспорту можна купити вила для переміщення вантажів 3-5 кубічних метрів в обсязі.

Такий пристрій дозволяє зробити установку безпосередньо на машину або з використанням пристрою для швидкої зміни навісних знарядь.

Захват для колод

У разі виникнення потреби експлуатації навантажувача фронтального типу в лісозаготівельній галузі дуже важливо придбати захват для колод, який суттєво підвищує продуктивність навантажувальних і транспортних маніпуляцій.

Захват для колод є навісним обладнання спеціалізованого виду, яке приводиться в дію гідравлікою машини. Даний інструмент є незамінним елементом при навантаженні лісу та здатний ефективно використовуватися для контакту з іншими вантажами циліндричної форми.

Захват для труб

Захват для труб SEM – додаткове навісне обладнання щелепної форми, виготовлене спеціально для контакту з металевими трубами.

Даний вид допоміжних систем може бути встановлений як на пристосування швидкої зміни техніки, так і безпосередньо на сам навантажувач.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин