Про компанію

Огляд модельного ряду бульдозерів SEM

Огляд модельного ряду бульдозерів SEM

В процесі будівництва активно застосовується китайська спецтехніка. Бульдозери SEM відомі як потужні та продуктивні машини для підготовки ґрунту під будівництво об'єктів будь-якої складності. Ці металеві силачі за один робочий день здатні обробити сотні тонн ґрунту і будь-яких інших порід при спорудженні будь-яких об'єктів і комунікацій.

Компанія Caterpillar (Qingzhou) Ltd. виробляє бульдозери готовими до роботи в холодних кліматичних умовах. Пуск силового приладу при мінусових температурному режимі забезпечується опалювачами, які встановлюються в базовій комплектації.

Компанія випускає 2 моделі бульдозерів - 816D і 822D в базовій комплектації і їх LGP модифікації.

SEM 816D

Моделі SEM 816 мають максимальну довжину 6,5 метрів, ширину 3,1 метра. База між гусеницями становить 2,4 ... 2,9 метрів. Найкраще маневрування моделі досягається висотою машини 3 метри, споряджена вага 17 230 кг. Це ефективне обладнання з підвищеним ступенем ремонтопридатності. Кожна модель має механізм для м'якого керування швидкості руху.

Бульдозер може спокійно функціонувати в рамках температурного режиму до -40 градусів. Цьому в повній мірі сприяє обладнання бульдозера унікальною системою охолодження, що включає в себе три радіатора. Один з них якісно охолоджує мастило в системі гідростатики. Це справляє позитивний вплив на безперебійне функціонування всіх механізмів в рамках температурного режиму навколишнього середовища понад 50 градусів.

Вся модельна лінійка SEM має ряд навісного. Бульдозери управляються сучасною функцією за допомогою джойстика. У процесі руху і здійснення робіт тиск на ґрунт значно знижується. Воно розподіляється по значній площі опори. Технічні системи машини обладнані датчиками працездатності. Вони в режимі реального часу виводять на екран точний стан кожного пристрою.

Незважаючи на свою значну масу, всі бульдозери SEM 816D переміщаються м'яко, без різких ривків. Управління просте, впевнене на всіх режимах функціонування і роботи. Крім базової версії, концерн SEM займається виробництвом величезного спектру машин, що володіють додатковим набором функцій. Оператор в них розташовується в комфортабельній кабіні з ідеальною звукоізоляцією, кондиціонером і опаленням.

Робота оператора максимально зручна та комфортна. Гідравлічний привід оснащений електронним управлінням, через що він відрізняється надзвичайною сприйнятливістю до змін траєкторій руху. М'якість ходу візка задається регулюванням бортової зубчастої планетарної пари. На практиці вона підтримується в рамках від 0 до 11,5 км/год. Гальмівна система, якою обладнаний китайський бульдозер, на водному приводі багатодискова.

image
image
SEM 822D

Захисна система ROPS / FOPS попереджає перекидання бульдозера SEM822D і падіння на неї зверху різних предметів. 5 мл металу по периметру бульдозера забезпечують захист гідробака і паливного бака. Опорні котки надійно захищені від габаритних каменів, що дозволяє подовжити експлуатаційний період будівельного агрегату.

Головні робочі параметри моделі:

  • Тип відвалу – напівсферичний SU (на замовлення: сферичний, прямий і вугільний).
  • Обсяг відвалу - 6,4 м³.
  • Тиск на ґрунт 70 кПа.
  • Ширина черевиків: 560 мм.
  • Радіус розвороту, мінімум 4075 мм.
  • Потужність двигуна 220к
  • Максимальний робочий ухил: 30 °

Гідростатична трансмісія є однією з ключових відмінностей бульдозерів SEM. Дана властивість дозволяє здійснювати безступінчасте регулювання швидкості і розігнати техніку до 10 км/год.

Дивовижна зручність управління і маневреність: ви можете пускати гусениці в противохід і робити розворот на місці. При силових розворотах ви можете мати досить високий момент на гусениці, зберігаючи матеріал в відвалі. Всі ці особливості істотно підвищують продуктивність. Високоміцна ходова частина від світового виробника ACE TRACK, система гальмування без виходу з ладу заощадить ваш бюджет.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин