Про компанію

Огляд покращених компонентів навантажувача SEM 656D HL

Огляд покращених компонентів навантажувача SEM 656D HL

Завдяки балансу високої потужності і паливної ефективності SEM 656D HL використовується для широкого спектру завдань промисловості та сільського господарства.

Модель 656D HL відрізняється від моделі 656D збільшеною ємністю ківша – 4,5 м³ і наявністю подовженої стріли.

Модернізований двигун

Низькообертовий двигун Weichai WD10 з динамічним охолодженням дозволяє підвищити експлуатаційну продуктивність. Модернізований очисний фільтр видаляє вологість і механічні складові, забезпечуючи надійний захист системі пального, а очищувач повітря гарантує безперебійну роботу машини навіть в найскладніших умовах експлуатації.

Якісна гідравлічна система

Сприйнятлива до навантаження гідросистема з поділом потоку потужності збільшує продуктивність експлуатації. Гідравлічні складові світового масштабу відрізняються високою надійністю. Оптимізована система зі здвоєним насосом знижує тривалість робочого циклу обладнання.

Робоча кабіна оператора

Ергономічна кабіна з великою видимістю обладнана зсувними віконними конструкціями і кондиціонером для забезпечення максимального комфорту. За допомогою джойстика досягається максимальна точність і легкість управління всіма головними маніпуляціями. Зручність кабіни доповнюють універсальна інформаційна панель і крісло з регульованим підвісним пристроєм.

Ходова частина

Багатовальна коробка передач забезпечує величезне зусилля тяги на першій передачі і високу швидкість на другій. Перемикач робочих режимів зчеплення призводить до стабільності і безпеки. Мости Caterpillar гарантують кращу в своїй сфері продуктивність в найважчих умовах експлуатації.

image
image
Модернізована система охолодження

Забезпечує якісну роботу навантажувача при умовах температури до 43 градусів, а допоміжна до 50. Радіатори встановлені на амортизаторах і забезпечують надійний захист від вібрацій в складних експлуатаційних умовах.

Надійна конструкція

З метою збільшення терміну роботи пристрій розроблявся за допомогою моделювання FEA і стрес-тестування OMSA. Навантажувач обладнаний запатентованим ковшем Cat® Performance, який характеризується особливою компактністю і місткістю.

Практичність обслуговування
  • Централізовані точки змащення знижують час технічного обслуговування
  • Традиційні порти для зміни тиску в гідравлічній системі
  • Легкий доступ до зовнішнього порту повітряної системи
  • Простий доступ в моторний відсік через що відкривається грати капота
  • Гідравлічний трансформатор знаходиться окремо від коробки передач
Безпека

Механізм навантажувача відповідає всім стандартам, які пред'являються до безпеки робіт. Для безпеки оператора в пристрої машини передбачені три точки опори при підйомі в кабіну.

Навантажувач має сигнал заднього ходу, звуковий сигнал і проблисковий маячок.

Експлуатація

Зносостійкість пристрою робить модель SEM 656 D HL оптимальним варіантом для проведення вантажно-розвантажувальних операцій в місцях, де пред'являються максимально високі вимоги до обладнання. У кар'єрах і шахтах навантажувач може функціонувати з колосальним навантаженням, високою швидкістю, використовуючи значно менше пального. Різноманітність змінного навісного обладнання розширює функціонал навантажувача.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин