Про компанію

Огляд варіантів модифікації лінійки бульдозерів SEM

Огляд варіантів модифікації лінійки бульдозерів SEM

Лінійка бульдозерів SEM складається з двох моделей: 816D та 822 D, але для машин є два пакети різних функцій, що дозволяє використовувати техніку у багатьох галузях промисловості. Кожну комплектацію слід розглянути детально.

Будівельна та дорожня сфера

Левова частка бульдозерів SEM застосовується у будівельній та дорожній сферах. Варто відзначити, що техніка встигла себе добре зарекомендувати в цій галузі.

Незалежно від комплектації машини SEM 816D та SEM 822D обладнані технологією гідростатичного приводу з електронним керуванням, що забезпечує тягове зусилля 280 кН та 350 кН. Ще одним істотним плюсом техніки виступає управління ходом та відвалом за допомогою джойстиків. Маневреність досягається завдяки тому, що гусениці здатні обертатися у протиповороті. Крім того, машини обладнані опцією контролю круїзу. Оператор може зберігати налаштування швидкості.

Машини обладнані двигуном Weichai. До ключових точок обслуговування надається оперативний доступ, а підтримуючі опорні та несучі ролики не потребують ТО. Нарешті зазначимо, що кабіна обладнана технологіями ROPS та FOPS у штатній версії.

Модифікація FR

Модифікація FR

З метою прокладання лісових доріг, переміщення ґрунту, викорчовування пнів, очищення ділянок, бульдозери поставляються у комплектації FR. Така техніка оснащується захистом від великих сучків, палиць тощо. Є також можливість установки заднього розпушувача або гідравлічної лебідки. Технологія охолодження бульдозера може оснащуватися допоміжними засобами захисту від проникнення зайвих компонентів у радіатор охолодження.

Модифікація CH

Модифікація CH

На електричних та залізничних станціях, складах та портах бульдозери повинні працювати з продуктами низької щільності. Разом з тим у повітрі має бути безліч пилу. Крім того, до специфіки роботи можна віднести застосування в темний та нічний час доби та переміщення по бетонному покриттю. Модифікація СН повністю відповідає цим умовам: машини SEM обладнані кабіною, що захищає від бруду та спеціальним вугільним відвалом.

Додатково машина може бути оснащена освітленням, фільтром тонкого очищення та черевиками з потрійним ґрунтозачепом. Для роботи з матеріалом, що швидко займається, передбачена можливість встановлення протипожежної технології.

Модифікація LGP

Модифікація LGP

Машини SEM також використовуються на болотах у варіації LGP. Тиск на ґрунт в такої модифікації для моделі 816 D становить – 31,5 кПа, а для моделі 822 D – 39 кПа. Гусенична стрічка включає 42-45 черевиків, а відвал здатний опускатися на глибину 470-600 мм.

Модифікація WH

Модифікація FR

Для прибирання сміттєзвалищ бульдозери SEM оснащуються відвалом WH об'ємом 6,8 кубічних метрів та 12,7 кубічних метрів. Техніка в даному варіанті оснащена захистом опорних котків та кінцевої передачі від засмічення.

Модифікація DS

Модифікація DS

Для функціонування на піщаному ґрунті, бульдозери SEM поставляють у варіації DS. Використання даної техніки здійснюється на м'якому сипучому ґрунті в умовах піщаних вітрів. З метою попередження швидкого виходу з ладу радіаторів та лопат вентилятора, пристрій бульдозера SEM у варіації DS передбачає покращений захист двигуна та ущільнення кабіни та рухового відсіку.

Опціонально бульдозери можуть бути оснащені ходовою частиною Apex, яка припускає черевики шириною 950-1050 мм.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин