Про компанію

Огляд варіантів оснащення бульдозерів SEM

Огляд варіантів оснащення бульдозерів SEM

Модельний ряд бульдозерів SEM складається з двох машин: 816 D і 822 D. Для них передбачені 5 пакетів різних функцій. Це дозволяє використовувати обладнання в самих різних галузях промисловості. Розглянемо кожну з них більш детально.

Будівельна і дорожня сфера

Левова частка бульдозерів SEM застосовується в будівельних і дорожніх компаніях. Варто відзначити, що техніка вже повністю встигла себе відмінно зарекомендувати в своїй справі.

Незалежно від оснащення моделі обладнані системою гідростатичного приводу з електронним управлінням, яке задає тягове зусилля 280 і 350 кН. Ще одним істотним плюсом обладнання є те, що управління ходом і відвалом здійснюється за допомогою джойстиків. Повороткість досягається завдяки тому, що гусениці крутяться в противообертанні. Крім того, машини оснащені опцією круїз-контролю: оператор може зберігати швидкісні налаштування.

Бульдозери оснащені двигунами Weichai: 178-сильний WD10G встановлений на бульдозер SEM816D, WD12 (220 к.с.) – на 822D. До головних вузлів обслуговування надано доступ, а підтримуючі, несучі та опорні ролики не потребують технічного обслуговування. Також варто підкреслити, що кабіна обладнана системами ROPS, FOPS в базовій версії.

Лісова сфера

Для прокладки лісового дорожнього покриття, транспортування ґрунту, викорчовування пнів, очищення тощо, машини надаються в комплектації FR. Вони мають захист від великих сучків. Також передбачена можливість установки заднього розпушувача або гідравлічної лебідки. Система охолодження бульдозера може оснащуватися допоміжними засобами захисту від проникнення зайвих предметів у радіатор.

image
image
Вугільна сфера

На електричних і залізничних станціях, вугільних складах, портах, машини мають справу з продуктом низької щільності. Разом з тим в повітрі є багато пилу. Крім того, до нюансів роботи можна віднести використання в темний час доби і переміщення по бетону. Модифікація СН відповідає цим вимогам: моделі SEM обладнані кабіною, яка забезпечує належний захист від пилу та спеціальним вугільним відвалом.

Також бульдозер може бути додатково оснащений вугільним освітленням, повітряним фільтром тонкого очищення і черевиками з потрійним ґрунтозачепом. Для взаємодії з легкозаймистим продуктом передбачена можливість установки протипожежної системи.

На болоті

Машини SEM можуть застосовуватися в болотистих місцевостях. У країнах Євразії доступна модифікація LGP. Тиск на ґрунт в даній версії у моделі 816D становить 31,5 кПа, у 822D - 39 кПа. При цьому гусеничний ланцюг складається з 42 і 45 черевиків відповідно, а відвал може занурюватися на глибину 470 і 600 мм.

Звалища

Для очищення смітників машини SEM оснащуються відвалом WH об'ємом 6,8 куб. м. і 12,7 куб. м. У цій версії машини укомплектовані захистом опорних котків та кінцевої передачі від засмічення.

У пустелях

Для роботи на піщаній землі бульдозери SEM поставляються в комплектації DS. Функціонування такої техніки відбувається на м'якому хиткому ґрунті в умовах піщаних вітрів. Для того, щоб виключити швидкий вихід з ладу радіаторів і лопатей вентилятора механізм бульдозерів SEM в версії DS передбачає покращений захист двигуна та ущільнення кабіни і рухового відсіку.

Також бульдозери можуть оснащуватися ходовою частиною Apex, яка включає черевики 950 і 1050 мм завширшки.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин