Про компанію

Огляд видів техніки SEM

Огляд видів техніки SEM

Устаткування SEM знайшло широке застосування в гірничодобувній галузі, сільському господарстві, будівництві, промисловості та інших сферах. Техніка, яка виготовляються на виробничих потужностях Caterpillar, характеризується відмінною якістю і високим рівнем надійності, а також при цьому характеризуються приємно збалансованої ціновою політикою. Відома в усьому світі техніка SEM відрізняється широким застосуванням інноваційних рішень і славиться багатофункціональністю своєї продукції. Зносостійкість матеріалів і найсуворіший контроль абсолютно на всіх етапах виробництва гарантують тривалий експлуатаційний період в найбільш складних умовах.

Фронтальні навантажувачі SEM

Однією з найбільш універсальних видів техніки китайського виробництва виступають навантажувачі фронтального типу SEM. Фронтальні навантажувачі знаходять застосування у багатьох сферах будівництва та сільського господарства. Великий вибір навісного обладнання також дає можливість використовувати фронтальні навантажувачі SEM під час землерийних робіт.

Компанія SEM виробляє фронтальні навантажувачі з великим потужнісним діапазоном і корисним об'ємом ковша, завдяки чому можна підібрати техніку, що ідеально підходить під різні види робіт.

Автогрейдери SEM

В ході здійснення величезного переліку маніпуляцій по рельєфу поверхні ґрунту рекомендуємо застосовувати автогрейдери SEM.

Автогрейдери знайшли широке застосування на будівельних площадках і об'єктах комунальних підприємств в процесі планування поверхні, транспортуванні матеріалів і очищення доріг. Під час виконання дорожньо - будівельних і ремонтних робіт, автогрейдери SEM використовуються для зведення насипів та профілювання.

Дорожні котки SEM

Серед спеціалізованого дорожньо-будівельного обладнання важливу нішу займають дорожні котки, які використовуються з метою ущільнення покриття.

Дорожні котки SEM мають широку сферу застосування під час будівництва автомобільних доріг. За методом функціонування котки поділяються на статичні і вібраційні.

Бульдозери SEM

Бульдозери SEM відрізняються багатофункціональністю, за рахунок цього вдається ефективно використовувати дану техніку у великому діапазоні землерийних робіт. Надійний пристрій і відмінна зносостійкість ходової частини разом з ефективними електронними системами управління забезпечують тривалий робочий строк з стабільно високими експлуатаційними розрахунковими значеннями. Модернізована охолоджувальна система дає можливість експлуатувати бульдозери SEM в температурному діапазоні від 40 до 50 градусів.

Оптимальне поєднання функціональних характеристик і ефективності робить бульдозери SEM одними з найбільш продуктивних і рентабельних рішень для будь-якої організації.

Допоміжне обладнання SEM

Додаткове обладнання дозволяє будівельним фірмам в значній мірі збільшити функціонал і розширити сферу ефективного застосування свого парку техніки.

Виходячи з назви і області застосування основної техніки, компанія Цеппелін Україна постачає обладнання для техніки SEM широкого спектру призначення і пропонує величезний модельний ряд ковшів, вил, бревно- і трубозахватів. За рахунок подовжених стріл вдається збільшити характеристики техніки і розширити сферу їх ефективного застосування.

Завдяки пристрою швидкого знімання, навісне обладнання SEM встановлюються в максимально стислі терміни на машину і забезпечує її функціональну готовність.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин