Про компанію

Основні переваги гусеничних бульдозерів

Гусеничний бульдозер є багатофункціональною машиною, яка застосовується в самих різних промислових областях. Вона дуже популярна в будівельній сфері, а також комунальній і сільськогосподарській діяльності. За допомогою гусеничного бульдозера можна вирішити багато різних завдань: копати, доставлять, планувати, здійснювати дорожньо-будівельні роботи, зводити канали та різні споруди.


Гусеничні бульдозери відрізняє відмінна маневреність, тому він може застосовуватися на різних майданчиках незначної площі. Багато будівельних компаній задіють даний вид транспорту для підготовки майданчика в умовах обмеженого місця.

Гусеничні бульдозери прості у використанні і відрізняються простотою технічного обслуговування. Будь-які ремонтні роботи можуть бути виконані в максимально стислі терміни завдяки доступності запасних деталей.

Ще одним істотним плюсом гусеничних бульдозерів виступає висока продуктивність. Вони можуть експлуатуватися за умови великих обсягів роботи. Для цієї мети призначені моделі з високою потужністю, які функціонують на певному різновиді ґрунту і справляються з поставленними завданнями.


Характерною особливістю гусеничного бульдозера є висока прохідність, яка досягається за рахунок широкої опорної поверхні що дозволяє скоротити тиск. Завдяки цьому вдається виконувати широкий спектр завдань за умови нестійкості ґрунту. У разі необхідності техніка може бути залучена до роботи в умовах болотистої місцевості. Вона застосовується скрізь, де експлуатація техніки на колісному ходу неможлива.

Використання техніки будь-яких комплектацій робить можливими постачання обладнання практично в усі кліматичні місцевості. Працюючи в умовах різких стрибків температур і в складних умовах навколишнього середовища, гусеничні бульдозери здатні протягом тривалого часу безвідмовно виконувати роботу.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин