Про компанію

Основні переваги малогабаритних автогрейдерів SEM

Основні переваги малогабаритних автогрейдерів SEM

SEM 915 і SEM 917 – компактні автогрейдери, ширина яких становить менше двох з половиною метрів. Вони відомі своєю маневреністю при виконанні різних завдань в порівнянні з більш габаритної технікою. За допомогою цих агрегатів можна оптимізувати також і логістику.

Обидві моделі виконані в сучасному дизайні та з інноваційними конструктивними рішеннями. Поворотний круг з внутрішнім зачепленням і загартованими зубцями кріпиться за допомогою тягової А-подібної системи за допомогою сталевих черевиків.

З метою зниження вартості утримання в системі використовуються фторопластові міцні пластини. Вони встановлюються між черевиками і поворотним кругом, а також між кругом і поворотною рамою. За допомогою даного рішення вдається мінімізувати ймовірність поломки техніки.

Крім того, є опція нівелювання люфту, що виникає в міру зношування. Ця процедура здійснюється за допомогою регулювальних пластин і болтів. У разі критичної поломки цілком достатньо здійснити заміну фторопластових вкладишів.

Для підтримки ефективної експлуатації та точності є сенс забезпечити максимальний комфорт на робочій зоні для того, щоб стан робітника не вплинув на якість виконуваних завдань. Щоб прийти до цього кабіна автогрейдерів була встановлена на фронтальній рамі. Таке рішення гарантує видимість обох частин відвалу навіть при експлуатації в позиції «крабовий хід».

Висока кабіна з панорамним склінням забезпечує ідеальний огляд, а за допомогою обігрівальної техніки і системи кондиціонування створюється максимально комфортне середовище для роботи незалежно від погодних умов.

image
image

Система гідравліки з закритим центром і зворотним зв'язком по навантаженню забезпечує оператору одночасне здійснення відразу декількох маніпуляцій. Система гідравліки задіє аксіально-поршневий насос і ефективну систему компенсації тиску. Швидкість виконання робочих маніпуляцій залежить безпосередньо від нахилу важеля управління.

Гідравлічні розподільники розташовані точно під важелями управління, за рахунок чого знижується їх хід і люфт, а також підвищується чутливість гідравліки.

Аксіально-поршневий насос характеризується вражаючою паливною продуктивністю, що легко пояснюється регулюванням по навантаженню в гідравлічній системі. Якщо жодна функція не задіюється, тоді насос виводить планшайбу в нейтральну позицію, зупиняючи подачу мастила в систему і зменшуючи навантаження з двигуна, завдяки чому вдається знизити витрату пального.

З метою підвищення надійності та коефіцієнта технічної готовності на моделі 915 і 917 впроваджують тандемний візок SEM зі збільшеними інтервалами технічного обслуговування. Вони проводяться один раз в 2000 годин і мають на увазі операції по заміні мастила в тандемі та задніх мостах, і перевірці рівня зносу гальмівних накладок. Крім цього, потреба в щоденному змащенні відпадає.

На автогрейдери також встановлені гальма, які обладнані пневмогідравлічними приводами - двома автономними контурами. Якщо один з них вийде з ладу, інший продовжить працювати, що в свою чергу підвищує безпеку використання автогрейдерів.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин