Про компанію

Основні виробничі об'єкти Caterpillar в Китаї. Частина 3

Виробничі потужності компанії Caterpillar розташовані в декількох точках Китаю, включаючи Тяньцзінь, Сучжоу і Усі.

Shandong SEM Machinery Co.

У 2008 році Shandong SEM Machinery Co., Ltd. зі штатом в 3000 співробітників повністю перейшла у власність Caterpillar. Спеціалізація компанії - виробництво малих та середньорозмірних колісних навантажувачів, ущільнювачів грунту від 18 до 22 тонн, середніх автогрейдерів і ущільнювачів закладки відходів для Китаю і окремих ринків, що розвиваються. Компанія також займається випуском гусеничних бульдозерів і освоює виробництво іншої нової продукції. Продукція марки SEM орієнтована на клієнта з середньою купівельною спроможністю і вважається кращою в своєму класі завдяки надійності, міцності і доступності запасних частин.


Terex NHL Mining Equipment Company Limited

Terex NHL Mining Equipment Company Ltd. - спільне підприємство Caterpillar і Inner Mongolia North Hauler Joint Stock Co., Ltd., яке займається виробництвом компонентів для самоскидів Unit Rig з електричним приводом. Компанія також пропонує послуги з обслуговування та продажу запасних частин до вказаних самоскидів з метою стимулювання продажів самоскидів в повній комплектації.

Xi'an FC Intelligence Transmisson Co., Ltd.

Xi'an FC Intelligence Transmission Co., Ltd. є спільним підприємством компаній Caterpillar і Shanxi Fast Gear Co., Ltd. Заснована в червні 2011 року компанія виробляє системи силової передачі та інші комплексні деталі для техніки Cat® і випускає повний модельний ряд автоматичних коробок передач для шосейних автомобілів. Планується, що компанія стане основним виробником коробок передач Cat CX28 і CX31 в Азії.


Yuchai Remanufacturing Services (Suzhou) Co., Ltd.

Yuchai Remanufacturing Services (Suzhou) Co., Ltd. - спільне підприємство, створене Guangxi Yuchai Machinery Co., Ltd. і Caterpillar (China) Investment Co., Ltd. Метою створення стала необхідність надання послуг з відновлення дизельних двигунів Yuchai і їх деталей, а також деяких дизельних двигунів Cat® і їх компонентів. За рахунок досвіду компанії Caterpillar в області відновлення деталей і завдяки створенню нового спільного підприємства компанії Caterpillar China і Yuchai забезпечать підтримку уряду Китаю в його прагненні до створення екологічно чистої економіки, заснованої на провідному світовому досвіді виробництва і технологіях, що знижують шкідливий вплив на навколишнє середовище.

Caterpillar (Zhengzhou) Ltd.

Caterpillar (Zhengzhou) Ltd. повністю належить Caterpillar. Компанія є лідером по обслуговуванню гідравлічних систем в Китаї, і її продукція представлена як на внутрішньому, так і міжнародному ринках. Ефективно використовуючи інноваційні технології проектування і виробництва продукції і широкі можливості Caterpillar, компанія отримає більше можливостей для досліджень і розробки, що, в свою чергу, поліпшить рівень обслуговування клієнтів на ринках, що розвиваються по всьому світу.

Джерело: www.cat.com

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин