Про компанію

Основні виробничі об'єкти Caterpillar в Китаї. Частина 1

Виробничі потужності компанії Caterpillar розташовані в декількох точках Китаю, включаючи Тяньцзінь, Сучжоу і Усі.

Asia Power Systems (Tianjin) Ltd.

Компанія Asia Power Systems (Tianjin) Ltd., повністю належить Caterpillar, була заснована в 2000 році і спеціалізується на виробництві генераторних установок під марками Caterpillar, FG Wilson і Olympian. Компанія, яка виробляє генераторні установки потужністю від 7,5 до 900 кВА, продовжує підтримувати репутацію виробника світового класу завдяки безпеці, якості, надійності і цінності своєї продукції.

Asia Trak (Tianjin) Ltd.

AsiaTrak (Tianjin) Limited створена в 1997 році компаніями Caterpillar, SNT Corporation і Shin Caterpillar Mitsubishi Singapore Holdings Pte Ltd. Компанія займається виробництвом компонентів ходової частини для гідравлічних екскаваторів і гусеничних бульдозерів, в тому числі підтримуючих котків, ланок в зборі і гусеничних стрічок. Компанія продає комплектуючі, головним чином котки та гусеничні стрічки.


Caterpillar Logistics (Shanghai) Co., Ltd.

Компанія Caterpillar Logistics (Shanghai) Co., Ltd. заснована в січні 2005 року і повністю належить Caterpillar. Компанія відкрита в першому кварталі 2006 року, а після завершення проекту з розширення виробництва в 2012 році вона займає 84 000 кв. метрів, з яких 43 000 кв. метрів припадають на виробничі приміщення. В даний час компанія не тільки співпрацює з дилерами в Китаї з питань реалізації запасних частин, але також на міжнародному рівні надає підтримку іншим центрам постачання Caterpillar за допомогою експортних операцій.

Caterpillar Paving Products (Xuzhou) Ltd.

Компанія Caterpillar Paving Product (Xuzhou) Ltd. була заснована в 2000 році. Є першою і унікальною в своєму роді компанією з виробництва основної продукції Caterpillar Global Paving в Китаї і повністю належить Caterpillar. Компанія займає площу 52 000 кв. метрів і розташовується в Сюйчжоу, провінція Цзянсу. Основна продукція компанії включає асфальтові котки, ущільнювачі грунту, пневмокотки і дорожні фрези. Поставка здійснюється як на місцевий ринок, так і в інші країни. Компанія бачить свою місію в наданні високоякісної продукції, професійних консультаційних послуг, а також послуг замовникам, зайнятим у сфері дорожніх робіт, по всьому світу.

Caterpillar Remanufacturing Services (Shanghai) Co., Ltd.


Caterpillar Remanufacturing Services (Shanghai) Co., Ltd. займається відновленням насосів і електродвигунів (гідронасоси, паливні насоси, масляні насоси, водяні насоси) і компонентів двигунів (комплекти циліндрів, головки циліндрів, сопла форсунок). Будучи однією з найбільш швидко зростаючих компаній Caterpillar, Caterpillar Remanufacturing Services (Shanghai) Co., Ltd. завжди орієнтується на зниження витратжере клієнтів, збереження навколишнього середовища і розширення комерційних можливостей.

Джерело: www.cat.com

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин