Про компанію

Особливості фронтального навантажувача SEM 630 B

Навантажувач SEM 630 B являє собою малий фронтальний навантажувач. Застосовується цей вид спецтехніки для навантаження і розвантаження матеріалів. Модель характеризується високою продуктивністю, низьким рівнем шуму і економією палива. Машина добре пристосована для роботи в міських умовах.

Фронтальний навантажувач цієї моделі відрізняється високими технологічними показниками та порівняно низькою вартістю. Купуючи SEM 630 B, замовник отримує можливість мінімізувати термін окупності бізнесу і здійснювати роботи в умовах надмірних навантажень.


Особливості та переваги моделі

Використання виробником простих, але сучасних технологій з урахуванням адаптації робочого процесу до будь-яких умов дає техніці безліч переваг.

  1. Унікальна система гідравліки. Професійна розводка гідравлічних вузлів характеризується високою продуктивністю. Навантажувач здійснює повний робочий цикл за 10 секунд.

  2. Економічний двигун. Deutz TD226B - двигун, здатний розвивати обертаючий момент до 515 Нм, і тягове зусилля - до 100 кН. При цьому працює машина майже безшумно. Навантажувачі застосовують в міських умовах, наприклад, на складах або в процесі ремонтних або будівельних робіт.

  3. Трансмісія. Навантажувач оснащений набором з 2-х швидкостей заднього ходу і 4-х передніх швидкостей. Трансмісія TR100/B обладнана проміжним валом і може перемикатися під навантаженням.

  4. Гальмівна система. Гальма сухого типу з пневмоприводом дозволяють навантажувачу маневрувати навіть на невеликому майданчику. Гальмівна система доповнена зупиночним гальмом барабанного типу.

  5. Додаткова комплектація. Навантажувачі можуть оснащуватися додатковим обладнанням. Наприклад, оснащення навантажувача системами охолодження і підігріву дозволить адаптувати машину до певних умов експлуатації. Можлива комплектація нестандартним двигуном, а також заміна заводських мостів навантажувача.

  6. Простий ТО. Оптимальне розташування основних вузлів механізмів дозволяє безперешкодно проводити ТО. Відкритий доступ до систем дозволить заощадити час і кошти на ремонтних роботах.


Навантажувачі цієї моделі затребувані серед власників як малого, так і великого бізнесу, що цінують час, якість і надійність. Для отримання інформації про можливості придбання спецтехніки торгової марки SEM, зверніться до фахівців компанії Цеппелін Україна за номером 0 800 300 350.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин