Про компанію

Особливості малогабаритних автогрейдерів SEM 915 та SEM 917

Особливості малогабаритних автогрейдерів SEM 915 та SEM 917

Автогрейдери SEM 915 і 917 є малогабаритним обладнанням шириною менше 2,5 метрів. Моделі виділяються значно більшою мірою поворотливості при виконанні різних маніпуляцій у порівнянні з більш широкомасштабними варіантами. За допомогою цього обладнання можна оптимізувати логістику.

Особливості пристрою

Вся техніка характеризується інноваційним дизайном та конструктивними критеріями, які гарантують максимальну ефективність експлуатації транспорту.

Поворотне коло з внутрішнім зачепленням і загартованими зубами кріпиться до тягового А-подібного пристрою за допомогою чотирьох сталевих черевиків. З метою зменшення вартості володіння використані фторопластові зносні пластини, що встановлюються між черевиками та поворотним кругом, а також між колом та поворотною рамою. Це рішення дозволяє зменшити ризик поломок техніки.

Також передбачено опцію нівелювання люфту, яка може проявитися в міру експлуатаційної поломки. Ця операція здійснюється за допомогою регулювальних пластин та болтів. У момент екстреного зносу достатньо буде просто здійснити заміну фторопластових елементів. Відповідно, SEM 915 та SEM 917 гарантують підвищену точність використання протягом усього робочого періоду.

Кабіна оператора

Для підтримки максимальної продуктивності експлуатації та точності доцільно надати підвищений рівень комфорту на робочій зоні, щоб стан оператора не позначився на ефективності виконуваних операцій. Для досягнення цієї мети кабіна була вмонтована на передній рамі автогрейдера. Завдяки такому рішенню вдалося досягти ідеальної видимості робочих елементів відвалу навіть за функціонування позиції «крабовий хід».

Висока ергономічна чотирикутна кабіна з панорамними вікнами забезпечує чудовий огляд, а за допомогою обігрівальної техніки та системи кондиціонування вдається створити ідеальні робочі умови незалежно від погоди за вікном.

image
image
Система гідравліки

Система із закритим центром та зворотним зв'язком по навантаженню забезпечує оператору одномоментне здійснення відразу кількох дій. Гідравліка включає застосування аксіально-поршневого насоса та ефективної технології компенсації тиску Caterpillar PPPC. Швидкість виконання робочих параметрів залежить від нахилу важеля управління.

Гідравлічні розподільники знаходяться точно під важелями управління, завдяки чому вдається знизити їх хід, зменшити люфт і збільшити чутливість гідравліки.

Аксіально-поршневий насос відрізняється вражаючою паливною продуктивністю, що обумовлено регулюванням навантаження в гідравлічній системі.

Якщо жодна функція не задіяна, насос виводить планшайбу у нейтралку. Водночас практично припиняється подача матисла в систему та знімається навантаження з двигуна, що дозволяє зменшити витрати пального.

Коефіцієнт технічної адаптації

КТГ виступає показником, який впливає на продуктивність. Це свідчить про те, що він залежить від ефективності техніки та від часу, необхідного для виконання регламентних операцій.

З метою підвищення надійності та КТГ на автогрейдери встановлюється тандемний візок SEM зі збільшеними інтервалами ТО. Вони проводяться один раз на 2000 мотогодин і передбачають операції із заміни мастила всередині тандемів і заднього мосту та перевірки ступеня виходу з ладу гальмівних накладок. Крім цього, потреба у щоденному змазуванні відпадає.

На машини SEM встановлюються гальма, обладнані пневмогідравлічними приводами – два незалежні контури. У разі виходу з ладу один з них буде робочи.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин