Про компанію

Особливості техніки виробництва SEM

Устаткування SEM широко використовується в гірничодобувній сфері, на будівельних майданчиках, сільськогосподарських, комунальних та інших об'єктах в усьому світі. Китайська спецтехніка SEM відрізняється широким застосуванням передових технологій і багатофункціональністю. Зносостійкість матеріалів і високий рівень контролю всіх стадій виробництва техніки гарантують максимально тривалий експлуатаційний період в найбільш складних умовах.

Спецтехніка SEM включає в себе:

  • гусеничні бульдозери;
  • фронтальні навантажувачі;
  • автогрейдери;
  • дорожні катки.

Гусеничні бульдозери SEM

Бульдозери SEM оснащені надійними потужними двигунами, як з точки зору економії, так і з точки зору екологічності. Крім того техніка має чудову шумоізоляцію, що робить її придатною до експлуатації в міських умовах. Ефективне застосування ходової частини з системою електронного керування забезпечує надійне і безперебійне функціонування трансмісії. До техніко-експлуатаційних особливостей бульдозерів SEM також відноситься зручна кабіна оператора з системою захисту оператора від бруду, звуків і вібраційних коливань. Ергономічність інструментів управління, висока швидкість відгуку на команди і точність роботи техніки дозволяє досягти тривалої працездатності оператора протягом усього робочого дня.

Фронтальні навантажувачі SEM

Машини відомі своєю відмінною маневреністю і швидкістю роботи, які доповнюються легкістю і зручністю керування. Маючи чудовий баланс високої потужності і паливної результативності, техніка є дуже затребуваною в самих різних областях.

Так, навантажувач може використовуватися на будівництві і в кар'єрах, в сільському господарстві і на лісозаготівлях, в процесі виконання дорожніх маніпуляцій і в інших сферах. Фронтальні навантажувачі SEM є надійними помічниками при розчищенні, планування території, а можливість установки допоміжного спорядження, істотно збільшує спектр робіт, які здатні здійснювати фронтальні навантажувачі SEM.

Автогрейдери

Китайські автогрейдери SEM мають окремі вузли і комплектуючі деталі знаменитих світових брендів, що наділяє машин чудовими техніко-експлуатаційними характеристиками. Потужні двигуни відрізняються високою ефективністю пального і низьким рівнем вмісту шкідливих компонентів у вихлопних газах. Модернізована охолоджувальна система забезпечує якісну експлуатацію машини в широкому температурному діапазоні від -40 ° С до +50 ° С. Встановлена на передній конструкції рами, кабіна оператора характеризується високим рівнем комфорту і чудовим оглядом робочої площі, а електрогідравлічне керування дозволяє досягти легкості і точності позиціонування робочої техніки.

Дорожні котки

Китайські дорожні катки торгової марки SEM поєднують в собі ідеальні технічні властивості і чудову якість виробництва. Дорожні котки поєднують в собі кращі конструктивні рішення і відмінну міцність і надійність функціонування всіх складових деталей. Цього вдалося досягти завдяки величезному досвіду китайського виробника в сфері розробки і створення будівельної спецтехніки.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин