Про компанію

Переваги фронтальних навантажувачів

Ключовим робочим органом фронтального навантажувача виступає ківш об'ємом від півтора до чотирьох кубічних метрів, виходячи з моделі та вантажності. Для роботи в кар'єрах використовуються навантажувачи з ковшами більшими за 4 кубічні метри. Ківш знаходиться в передній частині машин. Замість нього можуть бути встановлені вили або бульдозерний відвал.

Сфера використання фронтального навантажувача

Процес навантаження, відвантаження і переміщення вантажів по об'єктам різного призначення

Цей різновид спеціалізованої техніки обладнаний пневмоколісним шасі, що робить можливим переміщення по автомобільним дорогам загального призначення без пошкоджень робочого полотна. Відмінними характеристиками фронтальних навантажувачів виступають маневреність, високий рівень продуктивності, простота і точність керування. Крім цього, дана техніка здатна виконувати переміщення і буксирування вантажів на незначні відстані та якісно працювати при проблемній прохідності.

Характеристики конструкції фронтального навантажувача

Двигун з електронним контролем працює на повністю автономній електро-цифровій системі контролю, завдяки чому досягаються його надійна робота і мінімальна витрата палива. Удосконалене обдування з рівномірним розподілом палива забезпечує підвищення показників потужності й поліпшення динаміки.


Технологія контролю трансмісії є найбільш інноваційною. Гідравлічне перемикання передач здійснюється за допомогою пропорційних каналів, за рахунок чого досягається точна робота зчеплення. В ході перемикання передач спеціальний прилад контролює правильність траєкторії зміни шестерень і згідно з цим регулює тиск. Завдяки цьому вдається досягти правильного перемикання передач без впливу на силу зчеплення, запобігти затримці, збурення навантаження або високим показникам крутного моменту в процесі подолання крутих підйомів на граничному навантаженні. Крім того, оператор фронтального навантажувача може легко перейти на ручне перемикання передач.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин